Учасник "Голосу країни" В'ячеслав Рибіков: "Піти на "Нову хвилю" мені порадив Сергій Лазарєв"

Учасник "Голосу країни" В'ячеслав Рибіков: "Піти на "Нову хвилю" мені порадив Сергій Лазарєв"

На сайті "1+1" відбулася відеозустріч із учасником "Голосу країни. Перезавантаження" В'ячеславом Рибіковим.

Поделиться:

На сайті "1+1" відбулася відеозустріч із учасником "Голосу країни. Перезавантаження" В'ячеславом Рибіковим, який цього року представить Україну на "Новій хвилі". Виконавець розповів, що йому радить Сергій Лазарєв у межах проекту "1+1", і які настанови дає щодо поїздки до Юрмали.

"Сергій мені сказав: "Іди спробуй! У тебе вийде!" Він допоміг готуватися: я йому надіслав пісні, які хотів виконати, й він порадив, який репертуар краще обрати. Сергій усе знає, адже сам колись брав участь у цьому конкурсі. Він мені сказав, як поводитися, наголосив на тому, що понти на "Новій хвилі" не потрібні. Мовляв, їх там  і так багато. Тож порадив бути скромнішим та, звісно, готовим вокально".

Рибіков зізнався, що був дуже здивованим через те, що переміг у відборі й запевнив, що не відчув на кастингу в Москві ніякого упередженого ставлення до себе.

"У цьому плані все було нормально. Я не вловив жодного натяку на зневагу через те, що я з України", - розповів Рибіков.

Поціновувачі співу Славка не могли не запитати, чи поїде Лазарєв до Юрмали, аби підтримати свого учня.

"Це цікаво! Він мені ще нічого не казав, але, звісно, це було би круто! Це була би супер-підтримка!" - захоплено сказав учасник співочого шоу.

Чи не завадять Славі думки про інший конкурс вдало виступити під час "Нокаутів", дізнаємося зовсім скоро у "Голосі країни. Перезавантаження" на "1+1". Перший раунд вже цієї неділі о 21.00.