Учасник "Голосу країни" В'ячеслав Рибіков засвітився з внуком Луї Армстронга (ФОТО)

Учасник "Голосу країни" В'ячеслав Рибіков засвітився з внуком Луї Армстронга (ФОТО)

Молодий виконавець встигає не тільки працювати над своїми номерами, а й набувати потрібних знайомств.

Поделиться:

Учасник "Голосу країни" В'ячеслав Рибіков, який зовсім скоро представлятиме Україну на "Новій хвилі", прибув до Юрмали. У місті проведення конкурсу молодий виконавець встигає не тільки працювати над своїми номерами, а й набувати потрібних знайомств. Так, днями на своїй сторінці в соцмережі Слава опублікував фото, на якому постав із внуком легендарного джазового музиканта Луї Армстронга.

"Затусив із фірмачами. Ще й поджемили разом)) Справа вну Лії Армстронга", - підписав знімок виконавець.

Ще перед поїздкою до Юрмали Рибіков зізнавався viva.ua, що дуже хотів би познайомитися на конкурсі з відомими людьми: "Понад усе хочеться гідно представити Україну. Для мене це вкрай важливо, тому що я розумію всю відповідальність, яка лежить на мені як співакові з Донецька. А особисто для себе очікую отримати максимум досвіду, завести нові знайомства і, сподіваюся, після конкурсу для мене відкриються нові перспективи"

Нагадаємо, ще під час участі у "Голосі країни" Рибіков повідомив, що пройшов кастинг на "Нову хвилю". Тоді хлопець зізнався: спробувати сили в престижному конкурсі йому порадив наставник Сергій Лазарєв.