Учасник шоу "Мій малюк зможе" вирушив на війну, попри благання дружини не покидати сім'ю

Учасник шоу "Мій малюк зможе" вирушив на війну, попри благання дружини не покидати сім'ю

Цієї неділі сім'я Макаренко з Чернігова дивитиметься випуск сімейного проекту "1+1" без тата Олексія. 

Поделиться:

Цієї неділі сім'я Макаренко з Чернігова, яка взяла участь у шоу "Мій малюк зможе", дивитиметься випуск проекту без тата Олексія. Одразу після завершення знімання батько, що служить полковником, вирушив на захист батьківщини, пише obozrevatel.com. Зараз голова сімейства Макаренко - начальник управління оперативного командування "Південь"

"Коли нашому татові треба було терміново виїхати на місце служби, ми прощалися зі сльозами на очах – і у чоловіка сльози, і у нас сльози. Я і плакала, і просила, щоб не їхав, щоб з роботи звільнився. Але він у нас істинний патріот. Сказав, що навіть, якби не служив, все одно б мобілізувався", - розповіла дружина полковника Вікторія, яка не бачила чоловіка уже протягом 4 місяців.

Сім'я з нетерпінням чекає на вихід програми в ефір, аби бодай на екрані побачити Олексія і пережити позитивні емоції від участі в проекті.

"Син переживає. Запитує, коли вже тато переможе усіх бандитів і повернеться додому, коли закінчиться ця війна... Ми з чоловіком спілкуємося тільки скайпом, і то – нечасто. Тому сподіваємося, що хоча б у шоу згадаємо, якими щасливими були, побачимо нашу сім'ю разом", - сказала Вікторія.

Випуск за участі Макаренків вийде в ефір "1+1" уже в неділю о 21.00.

Олексій Макаренко – не перший тато-учасник сімейного шоу нашого каналу, який пішов захищати батьківщину. Так, нещодавно мобілізували Олексія Цимбалюка, родина якого перемогла в  другому епізоді. шоу.