Учасники "Голосу. Діти" обирають "Scorpions", "Океан Ельзи", Кароль і народні пісні

Учасники "Голосу. Діти" обирають "Scorpions", "Океан Ельзи", Кароль і народні пісні

На "1+1" завершилися зйомки "сліпих прослуховувань" на шоу "Голос. Діти".

Поделиться:

На "1+1" завершилися зйомки "сліпих прослуховувань" на шоу "Голос. Діти". Спробувати свої сили в проекті маленькі та юні учасники вирушали з піснями, які на їхню думку, якнайкраще розкривають вокальні здібності. Ще під час першого знімального дня з'ясувалося, що співаки обожнюють експериментувати з репертуаром. Так, зіркові тренери зовсім не очікували почути у виконанні дітей матеріал "Scorpions"Елли Фіцджеральд, "Океану Ельзи", "Пелагеї" та інших виконавців "дорослої "музики.

Тіна Кароль, Потап і Наталя Могилевська приємно дивувалися, коли конкурсанти співали рок, джаз і поп і пишалися, коли учасники обирали народні пісні. А по-особливому зіркових наставників розчулив вибір хлопчика, який прийшов на проект із піснею учасниці попереднього сезону Софії Тарасової. Окрім того, діти не боялися братися за пісні зіркових тренерів. До прикладу, одна із учасниць наважилася заспівати хіт Тіни Кароль.

"Я спочатку подумала, що це пісня "Океану Ельзи", а вже потім зрозуміла, - моя", - коментувала зіркова наставниця й ловила очима усмішку маленької відчайдухи.

Цікаво, що на сцені майже всі конкурсанти поводилися розкуто й невимушено. Часом навіть складалося враження, що вони мало не з пелюшок співають для сотень глядачів.

Юні виконавці тішили не тільки сміливістю, вокалом, а й цікавими образами. Перед камерами дітлахи поставали у вишиванках, сорочках з метеликами, стильних сукнях, модних спідницях та з оригінальними аксесуарами. Сценічне вбрання ідеально пасувало до обраних пісень і часто ставало причиною для додаткових компліментів з боку тренерів.

"Боже, яка ж ти красуня! Хто тобі пошив цю неймовірну сукню?" - зверталися до дівчаток-конкурсантів тренери й раділи, коли дітлахи у подробицях розказували, хто допомагав їм створювати костюм для виступу.

Кожен із виконавців приїхав на проект із рідними, які не припиняли хвилюватися ні на мить. До речі, чергова медсестра на майданчику розповіла: її допомоги поки потребували тільки батьки конкурсантів.

"Мами й тата настільки переймаються, що звертаються за пігулками від головного болю. А з дітьми у нас нічого не трапляється", - запевнила лікарка.

Замість того, щоб за лаштунками нервуватися через свій виступ, учасники відшліфовують конкурсні пісні, співають гами, грають на синтезаторі й спілкуються з Катею Осадчою і Юрієм Горбуновим. Ведучі підбадьорюють дітей і наголошують на тому, що всі вони – вже переможці.