Учасники "Пекельної кухні 2" востаннє працюватимуть як дві команди

Учасники "Пекельної кухні 2" востаннє працюватимуть як дві команди

7 березня кухарі "Пекельної кухні" востаннє опиняться по дві сторони червоно-синіх барикад.

Поделиться:

7 березня кухарі "Пекельної кухні" востаннє опиняться по дві сторони червоно-синіх барикад. Вечеря цієї середи стане заключним випробовуванням перед початком нового етапу, в якому не буде ні червоної команди, ні синьої, а конкурсні змагання стануть індивідуальними.

У рамках останнього командного конкурсу Арам Мнацаканов вперше запропонує учасникам разом пограти у гру, яка комусь нагадає дитячу забавку "Слова". Але розслаблятися червоній та синій командам не варто. Перемога у конкурсі залежить не лише від того, хто знає більшу кількість продуктів на ту букву, яку покаже спеціальний дванадцятикутник. Але й від виконання хитрої умови шефа: учасники повинні будуть приготувати страви з тих продуктів, які вони назвуть під час гри. Успішно складений іспит з кухарської майстерності подарує переможцям незабутні враження від подорожі до Харкова у ресторан "Чехов", де учасників частуватимуть стравами з дичини.

Оцінить компетентність кухарів у ресторанному бізнесі Сергій Гусовський. Він влаштує перевірку знань з сервірування столу. Та команда, яка впорається із завданням, отримає можливість побувати на його майстер-класі. А також переможці відвідають відомий столичний ресторан.

Спираючись на результати, які кухарі продемонструють на вечері, Арам Мнацаканов назве прізвища сімох учасників, які стануть представниками команди чорних кітелів – спільноти сильних, вправних, професійних майстрів кухарської справи, які будуть працювати в одній команді та гідно змагатися за звання кращого кухаря України.

Яка команда "здується" та програє з рахунком 2:0?

Для кого з учасників робота на вечері у складі іншої команди стане фатальною?

Та найголовніше питання: хто з учасників вдягне чорний кітель, а кому його не побачити, як власних вух?

Пекельні подробиці останніх командних випробовувань дадуть відповіді на запитання вже 7 березня на телеканалі 1+1 о 21:15.