Дмитро Комаров у гостях у людини-дерева, руки й ноги якої перетворилися на коріння

Дмитро Комаров у гостях у людини-дерева, руки й ноги якої перетворилися на коріння

 У неділю, 27 квітня, на каналі 1+1 вийде нова серія програми "Світ навиворіт"

Поделиться:

У неділю, 27 квітня, на каналі "1+1" вийде нова серія програми "Світ навиворіт". Пригоди ведучого Дмитра Комарова в Індонезії тривають. У новій серії він вирушить на острів Яву, де зустріне людину, чий моторошний вигляд шокує з першого погляду.

Руки і ноги нового знайомого Дмитра перетворилися на корені. Така людина одна на всій планеті. Лікарі не можуть пояснити причину страшних змін. Це – одна з найстрашніших і загадкових історій у світі, в яку важко повірити. Людина-дерево вперше дасть інтерв'ю європейським журналістам і розповість, як їй живеться з моторошною хворобою.
 
Але перед цим самого Дмитра очікує "лікування". У столиці Індонезії Джакарті він випробує на собі найекстремальніший, а головне, безкоштовний спосіб покращити здоров'я – струмом на залізничних рейках!
 
Після вечірнього сеансу рейкотерапіі ведучий перебереться на схід Яви, де навчиться робити гроші з бруду й спробує одну з найбільш дивних страв у світі – пиріжки із землі.

Початок серії - о 10:50.

Нагадаємо, "Світ навиворіт" – авторський проект журналіста і мандрівника Дмитра Комарова на каналі 1+1. Дмитро подорожує тільки вдвох з оператором, часто опиняючись у місцях, де ще не ступала нога жодного туриста.

Індонезійський сезон "Світу навиворіт" є вже п'ятим за рахунком. Всі серії онлайн дивіться на сайті "1+1". 

Новости по теме