Усе про SEO за день: WebPromoExperts запрошує на безкоштовну конференцію з провідними експертами ринку

Усе про SEO за день: WebPromoExperts запрошує на безкоштовну конференцію з провідними експертами ринку

Головна онлайн-подія осені 2018 року відбудеться 19 жовтня.

Поделиться:

Академія інтернет-маркетингу №1 в Україні проведе безкоштовну міжнародну онлайн-конференцію, присвячену SEO-оптимізації сайтів і залучення цільових відвідувачів. 14 доповідей провідних українських і зарубіжних експертів протягом 8 годин, найцінніша інформація від практиків веб-маркетингу плюс можливість поставити питання спікерам у прямому ефірі. Стати учасником цієї події просто: потрібно лише пройти по посиланню на сайт webpromoexperts.com.ua і зареєструватися на безкоштовну конференцію.

Доступно для всіх

Академія WebPromoExperts збирає фахівців у сфері інтернет-маркетингу і проводить онлайн-конференцію для власників бізнесу, керівників компаній, топ-менеджерів, веб-маркетологів, для тих, чия діяльність пов'язана з організацією і просуванням сайтів, адмініструванням інтернет-ресурсів, продажем товарів (послуг) в мережі, і тих, кому цікаві питання SEO-оптимізації.

Участь в конференції абсолютно безкоштовна. Потрібно лише пройти реєстрацію на сайті Академії, вказавши адресу своєї електронної пошти, куди після підтвердження заявки прийде посилання для входу на захід. Кожен зареєстрований матиме можливість прослухати доповіді спікерів, поставити їм питання і отримати подарунки від партнерів.

Крім цього, організатори передбачили і платний формат участі в SEO Day. За 500 гривень (після 19 жовтня - за 800 гривень) можна придбати записи конференції після її закінчення, презентацій і воркшопу з SEO.

Тільки актуальна інформація і дієві рекомендації

Академія WebPromoExperts запросила провідних українських і зарубіжних SEO-фахівців. Спікери поділяться своїм досвідом залучення відвідувачів на сайт, просування інтернет-ресурсу в пошукових системах, підвищення продажів товарів (послуг). Експерти-практики розкажуть про складнощі, які їм доводилося долати під час реалізації власних проектів, і успіхи, яких вони досягли в реальних умовах сучасного ринку, застережуть від можливих помилок на кожному з етапів опрацювання проекту.

Серед головних питань, яким буде присвячено SEO Day:

• хитрощі SEO та застосування їх на практиці;

• ефективне просування сайтів;

• збільшення конверсії і продажів;

• аналіз конкурентів і розробка власної стратегії для обходу їх по ключових позиціях;

• прогноз на майбутнє: тренди і фішки наступного року;

• технічне настроювання сайту;

• оптимізація структури і контенту інтернет-ресурсу.

Чому WebPromoExperts варто довіряти

Про українську Академії інтернет-маркетингу пишуть і говорять такі авторитетні видання, як Forbes, «Обозреватель», SEOnews, bigmir) net, LB.ua.

Серед студентів WebPromoExperts - представники великих компаній, банків і телеканалів: Toyota, Prom, Metro, Auchan, Johnson's Baby, «Кореспондент», «Алло», OTP Leasing, Ukrsibbank, 1 + 1.

Реєстрація на конференцію SEO Day за посиланням.

Новина розміщена на правах реклами.

Новости по теме