Узерлі намагалася скоїти самогубство через Роксолану

Узерлі намагалася скоїти самогубство через Роксолану

Вагітна актриса зробила шокуюче зізнання.

Поделиться:

Актриса Мер'єм Узерлі зізналася, що намагалася покінчити з життям через зйомки у серіалі "Величне століття. Роксолана".  Про це вона розказала у відвертому інтерв'ю журналістці Айше Арман.

Мер'єм розказала, що хотіла викинутися з балкона готелю в Антальї як раз тоді, коли отримала чергову нагороду як найкраща драматична актриса Туреччини.

ВІДЕО: Мер'єм Узерлі зізналась, як потрапила в "Роксолану"

"Я розбила нагороду на дрібні шматочки в кімнаті готелю. Я була немов божевільна. Сильно порізалася, - зізналася акторка. - Я хотіла викинутися з балкона. Мій єдиний вихід був піти, зникнути. Я хотіла вбити себе і позбавитися від всього. Я була хвора на голову".

Причиною кризи стала напружена робота у серіалі "Величне століття. Роксолана", а також негаразди в особистому житті.

Актриса розповіла, що була змушена працювати над діалогами до ранку, оскільки погано розмовляла турецькою. А ще відчувала себе самотньою, бо поруч не було близьких людей.

"Хюррем дуже далека від мене..., - пояснила Узерлі. -  Було непросто бути Хюррем. Я віддала їй своє останнє дихання. Тому я щоразу хвилююся, коли бачу фотографію Хюррем, починаю плакати. Я повністю вбила Мер'єм. Три роки жила тільки заради Хюррем, і це зломило мене".

Нагадаємо, в ефірі 1+1 вийшов документальний фільм про те, як відбувалися зйомки серіалу "Величне століття. Роксолана".

Продовження історії кохання могутнього Сулеймана та його Хюррем дивіться на 1+1 з понеділка по четвер. Початок - о 20:15.