В ефірі "Хоробрих сердець" боєць АТО освідчився медсестрі

В ефірі "Хоробрих сердець" боєць АТО освідчився медсестрі

Це стало для дівчини абсолютним сюрпризом.

Поделиться:

У неділю 5 жовтня в ефірі "Хоробрих сердець" на каналі "1+1" боєць АТО на ім'я Сергій зробив пропозицію руки і серця медсестрі Анастасії, яка рятувала його життя. Дівчина відповіла "Я згодна!", не вагаючись.

Сергій – доброволець з Луганська. Він був важко поранений у бою - до харківської лікарні його доставили з важкою травмою хребта. У лікарні медсестра Настя не відходила від його ліжка. Зараз Сергій вже пересувається самостійно, хоча й за допомогою милиць.

Освідчення стало для дівчини абсолютним сюрпризом. Увійшовши до студії, Сергій подарував Насті квіти, після чого несподівано дістав обручку і зробив пропозицію.

"Настя, ти дуже сильно змінила моє життя на краще. Тепер моє серце належить тобі. Будь моєю дружиною!", - сказав хлопець.

Сергій зізнався, який подарунок хотів би зробити коханій – це цуценя породи хаскі, про яке Настя мріє. А вже за кілька хвилин до студії увійшов співак Арсен Мірзоян, і в руках у нього було саме таке цуценя. Своїх нових господарів песик вподобав і одразу вмостився у них на руках.

Темою цього ефіру "Хоробрих сердець" був героїзм медиків, які рятують життя бійцям АТО.

Гостем студії став військовий лікар Всеволод Стеблюк, який зумів витягти з Іловайського котла майже 90 поранених українських бійців. У "Хоробрих серцях" він вперше у деталях розказав мільйонам глядачів, як потрапив у полон, і як невідомий російський офіцер допомагав йому евакуювати поранених.

Також у студії "Хоробрих сердець" відбулася передача бійцям АТО сучасного реанімобіля. Лікарню на колесах отримав добровольчий батальйон "Херсон". Цей реанімобіль був придбаний завдяки благодійним внескам українців. На сайті horobri.1plus1.ua збір коштів триває – охочі можуть зробити внески або взяти участь у благодійному аукціоні, лоти для якого надали відомі українці.

Нагадаємо, "Хоробрі серця" - це безпрецедентний великий проект на каналі "1+1", присвячений людям, котрі проявили героїзм під час подій на сході України.

Кожен випуск "Хоробрих сердець" розкриває окрему тему. Ведучий проекту – відомий актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв, знаний глядачами за військовою драмою "Хайтарма". А один із тих, хто знімає на лінії фронту, режисер Крістіан Жерегі, який вирушив до зони АТО добровольцем. У "Хоробрих серцях" телеглядачі бачать його короткі документальні фільми – авторські портрети героїв війни.

Проект "Хоробрі серця" дивіться щонеділі на каналі "1+1". Початок о 21:30.

У рамках проекту "Хоробрі серця" команда "1+1" організує прямий збір коштів на обладнані сучасним реанімаційним устаткуванням машини швидкої допомоги. Ми плануємо зібрати 5 мільйонів гривень, щоб передати в зону АТО щонайменше десять таких машин. Хоробрі серця - це герої, яких не побачиш у кіно. Це герої, яким можеш допомогти ти на http://horobri.1plus1.ua/

А долучитися до створення кодексу "Хоробрих сердець" можна на сайті serce.1plus1.ua. Це майданчик, на якому кожен може висловити свою шану і повагу до людей, які проявили героїзм під час подій на сході України. 

Переглянути всі випуски "Хоробрих сердець" можна тут.