В костюмах нової "ВІА Гри" Сєдокова впізнала власну сукню

В костюмах нової "ВІА Гри" Сєдокова впізнала власну сукню

Ганна Сєдокова натякнула, що сценічні костюми нової "ВІА Гри" - це плагіат її власної сукні.

Поделиться:

Ганна Сєдокова натякнула, що сценічні костюми нової "ВІА Гри" - це плагіат її власної сукні. У соцмережі вона виклала відповідне фото і додала уїдливий коментар.

Нагадаємо, у фіналі шоу "Хочу у ВІА Гру" Еріка Герцег, Міша Романова та Анастасія Кожевникова вийшли на сцену у костюмах, оздоблених "дзеркальною" мозаїкою.

А незабаром Ганна Сєдокова виклала фото, на якому вона співає у дуже схожій сукні в дуеті з Максом Барських. За словами екс-"ВІА Гри", це фото зроблене два роки тому.

ФОТО: Що відбувалося за лаштунками фіналу "Хочу у ВІА Гру"

"А я дивлюся і думаю, чому мені так костюми дівчат сподобалися. Я і Макс Барських, 2011 рік, співаємо разом "Холодное сердце", - написала Сєдокова.

Така глузливість зіркової тренерки не сподобалася багатьом глядачам "Хочу у ВІА Гру".

"Дякую за ваші коменти) Хотіла видалити фото, але стільки всього хорошого))) Як і поганого)) Не можу зрозуміти. Видаляти чи ні))", - відповіла у коментарях Ганна Сєдокова.

Нагадаємо, у сенсаційному шоу "Хочу у ВІА Гру" перемогла трійка Надії Мейхер - Еріка Герцег, Міша Романова та Анастасія Кожевникова. Після зйомок кліпу нова "ВІА Гра" поїде штурмувати Москву та Арабські Емірати.