В шоу "Хочу у Віа Гру" на 1+1: непритомність, сльози і нервові зриви прямо на сцені!

В шоу "Хочу у Віа Гру" на 1+1: непритомність, сльози і нервові зриви прямо на сцені!

У цьому ефірі дівчатам, які пройшли перший етап кастингів, треба пройти наступний не менш складний етап

Поделиться:

У цьому ефірі дівчатам, які пройшли перший етап кастингів, треба пройти наступний не менш складний етап. Учасниці з Москви, України, Білорусії і Казахстану повинні самостійно поділитися на трійки, вибрати собі пісню, підготувати номер і виступити перед Костянтином Меладзе і його помічниками: Ігорем Верником та Ганною Сєдоковою. На дівчат чекає жорстка хореографія. Чи зможуть вони витримати це випробування, і хто з лідерів першого етапу кастингу зійде з дистанції "зламавшись" саме на танцях? Результати хореографії неприємно здивують не тільки глядачів, а й Костянтина Меладзе...

Також учасницям доведеться подолати розбіжності і знайти спільну мову з новими колегами всередині своїх трійок і визначитися з піснею, яка б влаштувала всіх! Глядачі дізнаються, яким чином "трійки" будуть вирішувати конфлікти між собою - адже деякі з них виберуть однакові пісні. Чи зможуть дівчата поступитися один одному або будуть вирішувати свої суперечки більш жорсткими методами?

Саме в таких ситуаціях кожна з учасниць постане перед глядачами в своєму теперішньому вигляді, і не завжди він виявиться гідним. Так, зовсім з іншого боку розкриється улюблениця журі і Меладзе - зірка угорського Playboy Еріка Герцег, яка виявиться не такою милою і доброю дівчинкою, як усім спочатку здалося. Але справжній фарс, як за лаштунками, так і на сцені влаштує екс-солістка групи "Блестящие" Юліанна Лукашина, яка була впевнена, що просто створена для групи "ВІА Гра"! Чим же порадують і розчарують дівчата Костянтина Меладзе і хто приведе в шок Анну Сєдокову? Хто опиниться на лікарняному ліжку через виступ? У кого станеться нервовий зрив прямо на сцені?

Дивіться вже сьогодні, о 21:00 на каналі 1+1 у шоу "Хочу у Віа Гру"!