В'ячеслав Рибіков розповів про шалене життя залаштунків "Голосу країни"

В'ячеслав Рибіков розповів про шалене життя залаштунків "Голосу країни"

Учасник "Голосу країни. перезавантаження" розповів про закулісся співочого шоу й дружбу на проекті

Поделиться:

Сергій Лазарєв, який у цьому сезоні "Голосу країни" дебютував у ролі тренера, тішиться своїми підопічними й щиро бажає, аби всі вони стали відомими. Чи не найбільш упевнено в напрямку великої сцени рухається В'ячеслав Рибіков. За порадою Лазарєва він вирушив на кастинг "Нової хвилі" й уже скоро представлятиме Україну на цьому пісенному конкурсі. Днями виконавець завітав до Tochka.net, де розповів про закулісся співочого шоу й дружбу на проекті.

- В'ячеславе, які цікаві моменти "Голосу країни" лишаються за кадром?

- Не знаю, чи дивилися ви Backstage – спецпроект про те, що відбувається за лаштунками… Якщо ні, то дуже вам раджу. Ви зрозумієте, яка "движуха" відбувається за сценою. За лаштунками вирує життя! Ми там співаємо-розспівуємося, спілкуємося, п'ємо чай. У цей момент хтось спить на підлозі, а в нього вже за годину виступ, хтось постійно ходить довкола своєї осі, щось мугикає. Словом, атмосфера класна!

- На "Нокаутах" тебе поставили в пару з Андрієм Шамраєм?  Гадаєш, ти заспівав краще, ніж він?

- Ми співали в різних стилях. Дехто в коментарях писав, що ми би не змогли виконати пісні одне одного. Щось у цьому є, але все таки я вважаю, що він би впорався з моєю композицією, а я би з його. Репертуар був полярний, тому я не вважаю, що хтось виступив краще, а хтось – гірше. Андрій відпрацював на максимумі! Мені сподобалося, як сказав Вакарчук: "Андрій звучав, як пластинка, а В‘ячеслав, як жива людина". Для мене це справді комплімент! Я вважаю, що найважливіше бути щирим. А ще краще вміти професіонально працювати й водночас показувати глибину душі.

- Чи спілкуєтеся ви з Андрієм після того, як він покинув шоу?

- Так, ми спілкуємося. Я з усіма учасниками підтримую зв'язок. У нас немає жодних конфліктів. Бувають, звісно, якісь "терки", але переважно все нормально.

- Чиїй перемозі, окрім своєї, ти зрадів найбільше?

- Я дуже тішився за Влада Воловікова, ми з ним потоваришували, адже зараз живемо в одній кімнаті, багато спілкуємося. Тож за нього я зрадів найбільше! У нього є потенціал, якась родзинка… Чого тільки варті його цікаві рухи! Я щиро бажаю йому перемоги. Думаю, він ще здивує на ефірах, тож стежте і за ним.

- На "Нокаутах" ти виступав за інструментом. У багатьох під час такого виконання тремтять руки. Твої ж пальці потрапляли на потрібні клавіші. Що порадиш тим, хто дуже хвилюється на сцені?

- Я не дуже часто виступаю за клавішами й у мене ще ніколи не тремтіли руки. Але я переконаний, що із будь-яким хвилюванням можна впоратися. От я перед концертами намагаюся хоча б трішки поспілкуватися з тими, хто буде в залі, щоб налагодити якийсь контакт. Коли є такий зв'язок із глядачами, на сцену виходити спокійніше.

Яким буде виступ Рибікова на першому "живому ефірі", побачимо уже 18 травня о 21.00 на "1+1".