Вакарчук "бомбить" Інтернет, а Посипайка накрило газом на Банковій - "ТСН. Особливе"

Вакарчук "бомбить" Інтернет, а Посипайка накрило газом на Банковій - "ТСН. Особливе"

Журналісти "ТСН. Особливе" дізналися, хто із зірок підтримує Євромайдан.

Поделиться:

Євромайдан у Києві вивів на вулиці зірок шоу-бізнесу. Навіть росіянин Гарик "Бульдог" Харламов скористався нагодою та пішов у Київську держадміністрацію, захоплену мітингувальниками, повідомляє "ТСН. Особливе".

Сторінки у соцмережах українських зірок теж майорять дописами про Євромайдан. Телеведучий Ігор Посипайко чергує там уже кілька діб. Додому їздив лише раз, щоби перевдягтись.

"З'їздив додому змінити куртку, що досі тхне беркутівським розпиленим газом з Банкової, через шумову гранату гірше чую на ліве вухо", - написав Посипайко у Facebook.

Телеведуча Кароліна Ашіон ходить на Майдан вдень. Її колега Маша Єфросиніна, яка живе поряд з Адміністрацією Президента, – уночі.

"Подивилася новини та... пішла я погуляти вже по нічному місту :) Людей, звичайно, менше, ніж вдень! Народ щосили співає українські пісні, танцює, жваво розмовляє! Все мирно і натхненно! На Банковій поки тихо, але весь центр забарикадований! Коротше, вдома перед телевізором страшніше!" - повідомила Єфросиніна.

А ось народна артистка України Ірина Білик на Майдан не піде. Вона не хоче підтримувати політиків і будь-які політичні акції. Разом із тим, співачка підтримує людей, що зібралися.

"А народ повинен добиватися. Хто окрім народу може добитися? Артист може кричати скільки завгодно. Ми кричали всі! Зауважте. І не тільки сьогодні. Це було і 10 років тому. Я починала 20 років тому кричати. Давайте робити Україну. Давайте!" - сказала журналістам Білик.

Співак Святослав Вакарчук по кілька разів на день залишає в своєму Твіттері записи про політичну ситуацію.

"Євроінтеграція це відкрите питання. Свобода людини і її гідність - істина абсолютна!" - написав Вакарчук.

Так само як і Вакарчук на Майдані засвітилась і Наталія Кличко. Спочатку вона заспівала на Євромайдані в Гамбурзі.

Кузьма, Олександр Шовковський, Ольга Навроцька, Світлана Вольнова, Ірена Карпа, Маша Фокіна, Семен Горов т. ін. - осторонь київських подій не залишився майже ніхто з українських зірок.

Потап у Твіттері вже повідомив: він перериває гастролі і повертається до Києва.