Вакарчук пояснив, чому досі нікого не взяв у команду

Вакарчук пояснив, чому досі нікого не взяв у команду

Чи справді Святослав Вакарчук піде з проекту "Голос країни. Перезавантаження"?

Поделиться:

Уже другий ефір поспіль зірковий тренер Святослав Вакарчук не може взяти у свою команду жодного учасника. Нагадаємо, що саме Вакарчука обрали тренером "Голосу країни" глядачі шляхом голосування. Музикант дуже ретельно обирає учасників. Він переконаний: для "перезавантаження" замало просто красивого голосу, його гідний лише той, в кого музика ллється просто з душі, хто співає серцем. Однак, коли Вакарчук все ж натискає червону кнопку, учасники не спішать йти до нього...

В той час, коли у Гвердцителі і Лазарєва по 5 конкурсантів у команді, а в Ані Лорак і взагалі 8, у Вакарчука немає жодного! Співака мучать сумніви.

"Минулого сезону до мене йшло більше людей. Думаю, велика причина в тому, що знаючи мій підхід, всі бояться, що я буду всіх викидати безжалісно", – робить висновок тренер.

Зрештою Вакарчук задумується над тим, щоб зовсім піти з проекту. Після виступу останнього учасника Святослав робить шокуючу заяву: "Якщо ви у моїй команді не будите, то я далі покидаю проект". Хлопець обирає у наставники Ані Лорак і Святослав Вакарчук просто покидає тренерське крісло.

Чи справді Святослав Вакарчук піде з проекту "Голос країни. Перезавантаження", так і не обравши жодного учасника?

Дивіться третій випуск програми "Голос країни. Перезавантаження" вже наступної неділі на 1+1. А також слідкуйте за всім, що відбувається за лаштунками шоу у спецпроекті "Голос країни Backstage".