Вакарчук вважає себе найбільш екзотичним персонажем у шоу "Голос країни"

Вакарчук вважає себе найбільш екзотичним персонажем у шоу "Голос країни"

Тренери "Голосу країни" поділились своїми першими враженнями

Поделиться:

Зйомки третього сезону вокального шоу "Голос країни" розпочато. Саме зараз відбуваються сліпі прослуховування, під час яких зіркові тренери Олександр Пономарьов, Святослав Вакарчук, Олег Скрипка та Тіна Кароль відбирають найкращих вокалістів. Нагадаємо, третій сезон має назву "Голос країни. Все по-чесному".

Сьогодні, 18 лютого, відбулася прес-конференція, на якій тренери поділились своїми першими враженнями. Зокрема, дебютант проекту Святослав Вакарчук зізнався, що зовсім не шкодує про участь.

"Я думаю, що найбільш екзотичним персонажем у цьому шоу є я, - говорить Святослав. – Я ніколи раніше не брав участі у шоу. Але що я можу сказати позитивного, що все дуже динамічно. Ми справді, як і обіцяли організатори, робимо все по-чесному. Мені подобається працювати з колегами, тому що у нас дуже хороша атмосфера. Що стосується учасників, то є справді унікальні люди. Когось з них мені вдалося взяти в команду, когось, на жаль, не вдалося. Чи вдасться мені допомогти їм стати якісними виконавцями, а не просто героями телешоу? Я поки що не готовий сказати. Я це скажу вам в травні".

Більш досвідчена Тіна Кароль сказала, що на відміну від дитячого "Голосу", у цьому проекті вона може говорити професійними термінами. До того ж їй приємно, що в сусідніх кріслах сидять люди, на музиці котрих вона сама виросла.

"Я щаслива опинитися на "Голосі країни" знову, і щаслива, що я в компанії таких професіоналів", - говорить співачка.

А ось Олегу Скрипці дуже подобається, що всі тренери – з України.

"Не можу утриматися від реверансу керівництву каналу 1+1 за те, що прийняли рішення скласти тренерську команду тільки з українців, - захоплюється Олег Скрипка. - Дякую! Я думаю, це помітно, як змінилася атмосфера серед тренерів".

Зате серед учасників "Голосу країни" стало більше іноземців, радісно розповів Олег.

"Я стріляний тренерський вовк, і мене важко здивувати. Але я сиджу спиною, і у мене просто жодного уявлення, звідки цей голос взявся. Не повірите! Не буду відкривати карти, але я повертаюся, а там такі персонажі ексклюзивні. Вони і виглядають ексклюзивно, і звучать ексклюзивно", - поділився подробицями Скрипка.

Олександр Пономарьов – найдосвідченіший тренер "Голосу країни". Співак зізнався, що зайняти тренерське крісло втретє його змусило бажання знайти "свого" артиста.

"Зараз я можу сказати, що дуже сильний склад виконавців, які співають, - ділиться враженнями Олександр. - Але моя мета участі у цьому шоу залишилася такою самою – знайти виконавця, з яким можна працювати і після проекту".

Дивіться шоу "Голос країни. Все по-чесному" на каналі 1+1 з 10 березня.