Вакарчук заборонив Грохоцькому дивитися виступи інших учасників, а Міщенку - брати останню ноту

Вакарчук заборонив Грохоцькому дивитися виступи інших учасників, а Міщенку - брати останню ноту

Підопічні Святослава розповіли, завдяки чому здобули перемогу в чвертьфіналі "Голосу країни. Перезавантаження"

Поделиться:

Під час першого живого ефіру" "Голосу країни. Перезавантаження" Святославові Вакарчуку довелося попрощатися з Дариною Кирилко й Леонардо Ободеяке. До півфіналу рокер готуватиме Ігоря Грохоцького, якому дозволив змагатися далі, й Василя Міщенка, якого врятували глядачі.

Екс-футболіст зізнався: коли почув, що публіка обрала Василя, почав подумки пакувати речі. Надто вже не очікував, почути з вуст Вакарчука своє ім'я. Зараз свій перший виступ у прямому ефірі Ігор згадує з усмішкою, проте в неділю йому ледве вдалося подолати страх.

нереально хвилювався, але викладачці з вокалу Інні вдалося мене заспокоїти. Я вийшов на сцену й хотів тільки того, щоб мене зрозуміли, намагався співати чітко, інтонаційно, прагнув ділитися енергетикою з глядачем", -розповів Грохоцький.

Колишній спортсмен Ігор опинився у вісімці найсильніших вокалістів. Таємниця такого успіху, зокрема в тому, що хлопець не дивився виступи конкурентів. Таку пораду Грохоцькому перед важливим вечором дав наставник.

"Я не чув суперників. Святослав сказав не слухати, як вони співають, щоб не збивати свій слух і настрій. Адже у той момент у голові могли відбутися якісь зміни, які б вплинули на мій власний виступ. Вакарчук радив повністю віддаватися у своїй пісні, а не витрачати енергії на чужі", - сказав Грохоцький.

Міщенко ж, на відміну він Ігоря, вирішив не дослухатися до настанов професіоналів і під час ефіру утнув те,що його просили не робити.

 "На репетиції я не міг узяти фінальну ноту й мені навіть радили не тягнутися до неї під час прямого ефіру. Але я  не послухався: ризикнув і зробив усе вдало. Словом, вийшло  значно краще, ніж на тренуванні.  Не знаю, як так сталося, адже під час виступів інших учасників мене теліпало в різні боки від страху. Я думав, що на сцені буде повний провал, але коли настала моя черга співати, я зумів опанувати себе!" - поділився радістю Міщенко.

Василь зізнався, що частенько дорікає собі, якщо робив щось не так. Але на подив самого виконавця, на першому "живому ефірі" все відбулося ідеально. У цьому учасник переконався, коли подивився повтор.

"Мені вперше сподобалося, як я поводився на сцені і як заспівав. До цього я щоразу помічав вади: то я не так повівся, то не так висловився…", - зізнався Василь.

Чим Василь Міщенко й Ігор Грохоцький дивуватимуть глядачів у півфіналі, побачимо вже 1 червня у "Голосі країни. Перезавантаження" на "1+1".