Вакарчук заплакав через юну учасницю "Голосу країни"

Вакарчук заплакав через юну учасницю "Голосу країни"

Зірковий тренер не зміг стримати сліз через виступ однієї з учасниць проекту.

Поделиться:

Зіркові тренери "Голосу країни" продовжують обирати учасників до своїх команд. І чим далі, тим більшою стає напруга на проекті. Цього вечора її не витримав Святослав Вакарчук, який розплакався під час виступу однієї з учасниць.

Це сталося майже під самий кінець ефіру, коли на сцену вийшла 20-річна львів'янка Христина Соловій. Дівчина а капелла співала народну пісню. Майже одразу до неї повернувся Олександр Пономарьов, а слідом натиснув кнопку Вакарчук. Реакція Христини на Святослава була дуже емоційною, дівчину аж затрусило від радості. І це розчулило Вакарчука настільки, що з його очей пішли сльози. "Що я їй зробив?!" - повторював він, коли Христина вже залишила сцену. Аби заспокоїтися, Святославу знадобилося чимало часу. До речі, ні для кого не стало несподіванкою, що Христина обрала команду саме Вакарчука.

Цього вечора Святослав поповнив свою збірну ще одним вокалістом. Отар Немсадзе з Тбілісі не просто учасник - він переможець грузинського вокального телешоу (аналог American Idol).

Зате до Тіни Кароль пішов Євген Анишко - учасник відомого гурту "4 короля". Потрапити на "Голос країни" для Євгена було принциповим, адже колись він вже брав участь у сліпих прослуховуваннях і жоден з тренерів до нього не повернувся. А Тіну Кароль він обрав як давню знайому - вони знайомі ще зі студентських років.

Також Кароль отримала дует з Полтави London Hill. До хлопців повернулися одразу три тренери, але вони обрали Тіну як тренера із найкращим смаком.

Олег Скрипка був активний цього вечора - він повертався до багатьох учасників. І це привело до нього в команду двох новачків. Мабуть, найяскравішим його придбанням став Блез Малаба Каумбу - студент Львівського університету, який приїхав з далекого Конго.

А ще Олег натиснув кнопку під час витупу Тати Підболячнї - 25-річної киянки, підтримати яку на проекті прийшов цілий гурт дітлахів з дитбудинку. Дівчина працює у благодійному фонді, який опікується одним із дитячих будинків.

Та по-справжньому зірковим цей вечір став для Олександра Пономарьова. Він взяв у свою команду одразу трьох дівчат - усі розумниці і красуні. Спочатку він єдиний з усіх тренерів розвернувся до Яни Кулик, котра заспівала "Червону руту" англійською мовою. Наступною до Олександра відправилась Тетяна Гуцал, дружина відомого хореографа Андрія Гуцала. І на завершення - Анна Бєлкіна, котрій тренери одразу підібрали амплуа співачки романсів.

Таким чином в команді Пономарьова дівчат стало майже вдвічі більше, ніж хлопців. І інші тренери не пропустили можливості про це пожартувати - мовляв, Олександр спиною відчуває, коли на сцені виступають найкрасивіші дівчата.

Вже наступної неділі 31 березня Україна побачить нові пристрасті у шоу "Голос країни. Все по-чесному". Початок - о 20:15.

Нагадаємо, онлайн-трансляцію шоу можна подивитися ТУТ, а також на офіційному сайті 1+1 у розділі "Онлайн ТБ".