Вечірній Київ: Михайло Шац і Тетяна Лазарєва рятувалися втечею

Вечірній Київ: Михайло Шац і Тетяна Лазарєва рятувалися втечею

Нічого не підозрюючи, подружжя завітали до заміського будинку, де вже був накритий святковий стіл. 

Поделиться:

Цієї п'ятниці о 20.20 до студії "Вечірнього Києва" в гості до Володимира Зеленського та Валерія Жидкова завітають їхні давні друзі – Тетяна Лазарєва і Михайло Шац.

У перший же день подружню пару розіграла команда "Вечірнього Києва". За сценарієм розіграшу Тетяну та Михайла запросив на день народження їхній давній друг Сергій Сивохо. Нічого не підозрюючи, герої приїжджають до заміського будинку, де вже був накритий святковий стіл. Починалося все весело й безтурботно, а закінчилося – погонею та стріляниною. Що ж відбулося в гостях у Сергія Сивоха, та чому героям довелося рятуватися втечею, можна буде побачити вже завтра у "Вечірньому Києві" о 20:20 на каналі "1+1".

Але, незважаючи на стрес, пережитий героями, у студії програми "Вечірній Київ" Тетяна та Михайло з посмішкою згадували те, що сталося. Тетяна навіть розіграла власного чоловіка: з'явилася на сцені в подобі нової учасниці Freedom Jazz, виконавши з колективом одну з пісень. Відпускати з порожніми руками Володимир і Валерій дорогих гостей не збиралися, тож презентували їм продуктовий набір із заборонених у Росії делікатесів. Для безперешкодного перетину кордону ведучі разом з гостями "прорепетирували" сценку спілкування з прикордонниками, ховаючи продукти під одягом.