Канал 1+1 вітає вас з Новим роком "Усе тільки починається"

Канал 1+1 вітає вас з Новим роком "Усе тільки починається"

Новорічна ніч на каналі "1+1" буде веселою і запальною, адже у всі телевізори країни увірветься "Вечірній Квартал". Причому зроблять це артисти "Студії Квартал-95" на прохання самого Діда Мороза, який дав їм завдання

Поделиться:

Новорічна ніч на каналі "1+1" буде веселою і запальною, адже у всі телевізори країни увірветься "Вечірній Квартал". Причому зроблять це артисти "Студії Квартал-95" на прохання самого Діда Мороза, який дав їм завдання провести Новий рік у телевізорі, а точніше - у кожному телевізорі країни!

Як це було, можна подивитися на нашому каналі Youtube.

Святковий новорічний випуск "Вечірнього Кварталу" - це іскрометний гумор Володимира Зеленського та його команди, а також виступи відомих артистів: Валерія Леонтьєва, Анжеліки Варум, Леоніда Агутіна, Сергія Лазарєва, Ані Лорак та багатьох інших.

Також у перший тиждень після Нового року "1+1" порадує глядачів концертом "Новорічний парад зірок" з ведучими Максимом Галкіним та Володимиром Зеленським. Та покаже 4 фільми улюбленої усіма комедії "Один вдома". А також безліч інших новорічних фільмів та прем'єр, розважальних шоу і концертів.