Ведуча шоу "Мій малюк зможе" Ірма Вітовська: "Заходжу на кухню, а синочок – по лікті в кефірі!"

Ведуча шоу "Мій малюк зможе" Ірма Вітовська: "Заходжу на кухню, а синочок – по лікті в кефірі!"

Телезірка розповіла, наскільки добре вона знає свого малюка...

Поделиться:

Вже 15 червня на глядачів каналу "1+1" чекає грандіозна прем'єра – шоу "Мій малюк зможе". Проект, де діти грають, а батьки - заробляють. Його ведучою стала чарівна Ірма Вітовська.  Вона чудово розуміє учасників нашої програми, адже сама має дитину – трирічного синочка Ореста. Сайт "1+1" розпитав акторку, що може її малюк…

Ірмо, розкажіть, будь ласка, наскільки ви знаєте свого малюка?

На "дуже добре"! На дев'ять чи навіть на десять з десяти. Хоча часом він мене дуже дивує, бо, окрім мене, має де розвиватися. Це й садочок, й інші люди, які на нього впливають. Але все одно вірю, що знаю його. Принаймні, поки що.

Коли востаннє йому вдалося здивувати вас своєю витівкою? 

Якось він затих. Я забула за нього, заходжу до кухні, а він з кефіру ліпить тісто: вся майка біла і сам по лікті у кефірі! Запитую: "Що ти робиш?" А він: "Тісто, я ж люблю пельмені". Виявляється, він одного разу побачив, як бабуся готувала пельмені  і… (сміється).

Тобто він у вас розумний хлопчик!

 Авжеж!  Він любить перевіряти, чи знаю я літери, й уміє перекладати.  А ще мій син навчився аналізувати. Іноді ловлю себе на думці, що він зробив висновок. І часом це мене  дивує. Мовляв, як він у такому віці запитав і вже прокрутив у голові.  Але це нормально, бо він спостерігає, а спостерігає, бо цікавиться. У нього непогані тенденції до пізнання, але, звичайно, це треба підтримувати. Із ним просто треба багато говорити. Про все. Тож я намагаюся. Хіба хочеш? Мусиш! Запустити легше всього, а наверстати – важко.

Ви ніколи не берете Ореста на зйомки. Чому?

Намагаюся оберігати його від великого скупчення людей, від роботи камер й від роботи на публіку. Я помічаю, він любить, щоб на нього звертали увагу, тому мені не хочеться поки пускати його до телевізійного світу. Якби він був скутий, я би, мабуть, чинила навпаки. Ну а зараз я не хочу заражати його конкретно такою професією. Хай він ще подумає, хай ще в чомусь іншому побавиться…