Ведучі "1+1" зібрали аптечки для українських солдат

Ведучі "1+1" зібрали аптечки для українських солдат

У четвер, 24 квітня, телезірки завітали до одного з київських аптечних супермаркетів, де проходила акція зі збору "армійських" медикаментів. 

Поделиться:

У четвер, 24 квітня, телезірки завітали до одного з київських аптечних супермаркетів, де проходила акція зі збору "армійських" медикаментів. Вони придбали ліки, які зараз потрібні нашим військовим та передали їх для відправки в українські військові частини.

У зборі ліків і аптечних засобів взяли участь зірки "ТСН" Лідія Таран, Марічка Падалко, Юлія Бориско, Соломія Вітвіцька і Єгор Гордєєв, ведучий "Світ навиворіт" Дмитро Комаров, ведучий "Території обману" Олексій Душка , ведучі ранкового шоу " Сніданок з 1+1 " Руслан Сенічкін, Людмила Барбір та Анатолій Анатоліч. Також до них приєднався музикант Олег Скрипка.

Лідія Таран перед походом в аптеку дізналася про насущні потреби з перших вуст.

"У кожного є знайомі, родичі, які служать . Це ні для кого не секрет , - пояснює Лідія Таран. - Крім того, в Інтернеті є списки того, що потрібно тій чи іншій частині. Люди, які знаходяться в польових умовах, носять не дуже хороше взуття. Відповідно, є проблеми з ногами. Дає про себе знати і поганий імунітет , особливо у городян. Серед тих, хто опинився на передовій , багато захворіли на ГРВІ . Ну і, звичайно, зеленка , йод - ті прості ліки , яких часто не вистачає. Антисептики - обов'язково! Побільше антисептиків!"

Подібні медикаменти  і у "військової аптечці " від Дмитра Комарова, тільки він збирав її, ґрунтуючись на особистому досвіді перебування в екстремальних умовах.

Тим часом Олексій Душка купив ліки від імені всього Департаменту журналістських розслідувань "1+1".

"Була ініціатива, про  яку говорили у програмі "Гроші ". Там збирали кошти на те, що зараз потрібно військовим для захисту нашої країни: бронежилети , маски , окуляри, наколінники тощо. Наш департамент приєднався до цієї ініціативи, і кожен допоміг, чим міг. А тепер ми приєдналися до збору медикаментів. Напевно, це скоріше моральна підтримка. Але це дасть поштовх іншим людям , і вони також звернуть увагу на армію. Моральний дух армії - це зараз дуже важливо", - упевнений Олексій .

Руслан Сенічкін зізнався: почуття образи за те , що українська армія доведена до стану безпорадності, його не покидає:

"Мені за це прикро і соромно! Тому, якщо кожен українець зараз подумає, що він може надати першу допомогу одному солдатові, наша армія буде врятована. І ми будемо впевнені у захисті наших кордонів!"

А Юля Бориско зізналася:  для неї військові, які зараз на передовій , - справжні герої.

"Якщо є люди, ладні ризикувати життям заради України, повинні бути і ті, хто їх підтримає. Думаю, всі ми тут заради цього, - пояснила ведуча ТСН. - Коли збираєш аптечку, завжди хочеться вірити: вона не знадобиться. І я хочу побажати українським військовим: хай те, що ми зберемо зараз, їм не знадобилося ніколи!"

Нагадаємо , акцію під девізом " У здоровому тілі - здоровий бойовий дух!"  проводить радіостанція "Ретро FM".  Мета акції - зібрати потрібні військовим медикаменти та передати безпосередньо у військові частини.

Організатори акції повідомляють : збір медикаментів продовжиться до травня. Після травневих свят усі зібрані кошти будуть передані у медчастини.

Усі, хто хоче приєднатися до акції, можуть надсилати медикаменти за адресою:  04080 , Київ , вул. Фрунзе, 104 А, "Ретро FM Україна".