Ведучі "Сніданку з 1+1" розповіли про свій літній відпочинок (ФОТО)

Ведучі "Сніданку з 1+1" розповіли про свій літній відпочинок (ФОТО)

Ведучі "Сніданку з 1+1" не могли дочекатися понеділка, щоб поділитися своїми емоціями та враженнями з відпустки. 

Поделиться:

Ведучі "Сніданку з 1+1" не могли дочекатися понеділка, щоб поділитися своїми емоціями та враженнями з відпустки. Незважаючи на те, що вони відпочивали окремо, не змовляючись всі "спустилися з гір". Так, Людмила Барбір вирішила не зраджувати своїм рідним Карпатам.

"Замість моря обрала Черемош, де мій Тарасик отримав перші серйозні уроки плавання. Також гуляли лісом у бабусі. І я, збираючи гриби, вперше у своєму життя заблукала. Вийшла я взагалі з іншого боку лісу! Навіть почала шукати смереку, на якій я буду ночувати. Мені вже потім розповіли, що тими місцями, де я блукала, бачили сімейство ведмедів. Але найціннішим та найемоційнішим моментом відпустки стало очікування під вікнами пологового будинку. Моя сестричка Анічка народила синочка Михасика", - розповіла ведуча.

Її колега Руслан Сенічкін також відпочивав у горах.

"Погода там міняється щогодини! Дуже спекотно і дуже холодно вночі", - зізнається Руслан.

"А у мене жодна відпустка не обходиться без пригод. Я теж була на Прикарпатті, але ще була в Одесі і Албанії. З Албанії ми поїхали в Чорногорію - трошки поблукати. Ну, я і "наблукала" морського їжака. Мій чоловік, син та навіть шеф-редактор "Сніданку з "1+1" Юлія Жмакіна допомагали мені тягнути голки. Це боляче", - не стримує емоцій Марина Леончук.

"Я відпочивав у Херсонській області, в Одеській і трішки на Каліфорщині", - жартома розповідає Анатолій Анатоліч. Нещодавно разом із дружиною Юлею вони влаштували романтичну фотосесію в Америці - в сонячній Санта-Мониці. Світлини закоханої пари прикрасили журнал "Viva!".