Ведучими екстремального шоу "Вишка" стали Доманський та Вітвіцька

Ведучими екстремального шоу "Вишка" стали Доманський та Вітвіцька

Андрій Доманський передчуває зорепад, а Соломія Вітвіцька захоплюється дружинами учасників.

Поделиться:

Сенсаційний проект "Вишка", у якому зірки будуть змагатися в стрибках у воду, стартує на 1+1 в жовтні. Його ведучими стали Соломія Вітвіцька та Андрій Доманський.

Андрій Доманський вже почав пом'якшувати екстремальну ситуацію жартами. Він готується загадувати бажання під час водного зорепаду.

"Хоч я і одеський хлопець, але радий, що опинився на цьому проекті в якості ведучого, а не учасника. Нарешті побачу, як наші зірки падають і не тонуть. Планую скористатися ситуацією і, дивлячись на цей осінній зорепад, загадати пару сокровенних бажань", - розкриває плани Доманський.

Тим часом Соломія Вітвіцька захоплюється дружинами учасників "Вишки", які відпустили своїх чоловіків на екстремальні змагання.

"Захоплююсь учасниками шоу, особливо їх дружинами. Як вони могли дозволити їм таке?! - хвилюється Соля. - Я обожнюю висоту, гори. Булу на Ельбрусі, чудово почувала себе в печерах Тернопільщини, але стрибки у воду - для мене це занадто екстремально".

Андрій Доманський зізнається, що нічого не розуміє у стрибках у воду. Тому для початку буде спостерігати за розміром і швидкістю руху бульбашок.

"Нічого не розумію в цьому виді спорту. Для первинної оцінки думаю скористатися секретом французьких виноробів: якість шампанського вони визначають за кількістю, розміром і швидкості руху бульбашок. У нашому випадку все навпаки. Так що відбірковий тур я, вважай, пройшов", - хвалиться Андрій Доманський.

Нагадаємо, у екстремальному спортивно-розважальному шоу "Вишка" беруть участь 16 зірок. Це Анатолій Анатоліч, маестро Володимир Гришко, співак Олексій Матіас, фронтмен гурту ТНМК Олег "Фагот" Михайлюта, актор театру і кіно Віталій Борисюк, актриса і телеведуча Руслана Писанка, телеведуча Кароліна Ашіон, шоумен Євген Кошовий, учасник вокального шоу "Голос країни" Арсен Мірзоян, переможниця третього сезону шоу "Голос країни" Анна Ходоровська, олімпійська чемпіонка, фехтувальниця на шаблях Ольга Харлан, співак Василь Бондарчук, актор і ведучий Євген Нікішин.