Ведучими вокального шоу "Голос. Діти" на "1+1" стануть Юрій Горбунов та Катерина Осадча

Ведучими вокального шоу "Голос. Діти" на "1+1" стануть Юрій Горбунов та Катерина Осадча

Ведучими проекту "Голос. Діти", роботу над яким почав "1+1 Продакшн", стануть Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Поделиться:

Ведучими проекту "Голос. Діти", роботу над яким почав "1+1 Продакшн", стануть Юрій Горбунов та Катя Осадча.

"Зараз, у такий складний період, важливо дати глядачеві віру в майбутнє. Якщо в нашій країні такі талановиті діти, то напевно у нас прекрасне, щасливе майбутнє", – говорить про мету проекту Катерина Осадча.

Для неї це не перший досвід роботи на проекті. На думку Осадчої, головне завдання ведучого на майданчику – підтримувати маленьких артистів і бути для них другом.

"На кілька місяців я стаю другою мамою, діти діляться зі мною своїми переживаннями, секретами, - ділиться вона досвідом. – Мені подобається допомагати артистам боротися зі страхом сцени і хвилюванням, я сама у них багато чому вчуся, адже завжди перед прямими ефірами хвилююся".

У Юрія також великий досвід спілкування з дітьми. І він обіцяє застосовувати його з максимальною користю для маленьких учасників.

"У мене є великий досвід спілкування з дітьми, вони мені довіряють, я їх прекрасно розумію і поважаю, тому допоможу малюкам бути більш впевненими в собі і рішучими. Ми всі разом відкриємо світові нові українські таланти, обіцяє Горбунов. Моєю співведучою буде чарівна і чуйна Катя Осадча, з якою я дружу, і я переконаний - у нас вийде хороший тандем".

Катя Осадча та Юрій Горбунов запрошують дітей з унікальними голосами взяти участь у грандіозному відкритому кастингу шоу "Голос. Діти". Такий кастинг творці проекту проводять вперше. Він відбудеться 8 і 9 вересня в Києві, у 12-му павільйоні ВДНГ (просп. Глушкова, 1). Потрапити на відкритий кастинг можуть всі охочі, навіть без попереднього заповнення анкети на сайті.

Учасниками шоу "Голос. Діти" можуть бути маленьки співаки віком від 7 до 14 років. Подробиці про масштабний відкритий відбір дізнавайтеся на сайті "1+1".

А вже 20-21 і 27-28 вересня у Києві відбудеться відкритий кастинг дорослого "Голосу країни" - команда проекту обиратиме учасників п'ятого сезону. Цей кастинг також відбудеться у 12-му павільйоні ВДНГ.

Нагадаємо, днями канал "1+1" презентував програми, які глядачі побачать у новому телевізійному сезоні. В ефір вийдуть кілька нових проектів. Також суттєвих оновлень зазнали програми, вже знані глядачами. Девіз нового телесезону "1+1" – "Правда і справедливість".