Ведучий "1+1" Анатолій Анатоліч організовує благодійний концерт

Ведучий "1+1" Анатолій Анатоліч організовує благодійний концерт

Група "Правила Граматики" збере українські книги для школярів і передасть сім'ям переселенців і до лікарні  "Охматдит".

Поделиться:

Група "Правила Граматики" збере українські книги для школярів і передасть сім'ям переселенців і до лікарні "Охматдит".

26 травня, у вівторок, 20:00 в столичному клубі "Саribbean Club" відбудеться "Великий класний концерт" групи "Правила граматики", лідером і засновником якої є ведучий програми "Сніданок з 1+1" Анатолій Анатоліч. Музиканти зберуться заради благої справи і дадуть сольний концерт під девізом "+1 книга".

Головним посилом заходу стане збір книг та коштів на їх купівлю для подарунків дітям-школярам з сімей переселенців і з дитячої лікарні "Охматдит".

На сцені відбуватиметься справжній симбіоз живої музики, філософських віршів і роздумів. "Правила граматики" готують несподівані дуети з MONATIK, Tasha G (Наталія Гордієнко), Дашею Медової та іншими українськими артистами.

"Правила граматики" - це українська хіп-хоп група, лідером і засновником, якою є телеведучий "Сніданку з 1+1" Анатолій Анатоліч. Саме він є автором всіх віршів і незмінним солістом групи.

Всі музиканти "Правил граматики" - професіонали своєї справи, які грають у відомих колективах. Акустичний гітарист проекту Олексій Морозов один з найкращих гітаристів України, гітарист проекту "Вночі" Святослава Вакарчука. Бас-гітарист Вадим Переверзєв один з провідних авторів студії "Квартал-95". Кращий барабанщик країни Євген Селезньов викладач музичного училища ім. Глієра і музикант Вєрки Сердючки. Клавішник Паша Литвиненко учасник багатьох джем-сейшенів.

Склавши докупи всі сили і вміння, музиканти створили феноменальний високоінтелектуальний музичний колектив. Вони синтезували те краще, чим може похвалитися сьогоднішній хіп-хоп і на його основі зробили свій оригінальний і вражаючий стиль smart hip-hop, що означає "розумний хіп-хоп".

"Правила граматики" - це симбіоз філософських віршів і роздумів озвучених під авторську музику. Ми чекаємо гостей з добрим серцем і українською книгою*

 

*Прохання приносити українську дитячу літературу для школярів: підручники, енциклопедії, художню літературу, казки і книги для розвитку.