Ведучий "Території обману" показав журналістам темний бік ринків

Ведучий "Території обману" показав журналістам темний бік ринків

Ведучий "Території обману" Олексій Душка провів майстер-клас для журналістів у польових умовах.

Поделиться:

Ведучий "Території обману" Олексій Душка повів київських журналістів на ринок, аби на місці навчити правильно вибирати продукти.

Ведучого "Території обману" журналісти вважають чи не найбільшим експертом у всьому, що стосується обману споживачів. Тому на інтенсив у польових умовах погодилися із задоволенням.

Спочатку на Душку вилилася злива питань про основні правила вибору осінніх продуктів - як відрізнити українські овочі від закордонних, яка насправді користь від грибів та чому краще оминати десятою дорогою "глянцевий" виноград.

Потім учасники майстер-класу розібрали фірмові торбини каналу 1+1 та відправилися за покупками. На все про все у них було хвилин 20. Ціль - спробувати знайти безпечну та корисну їжу серед усього ринкового розмаїття.

"Дуже красивим яблучкам передавайте дуже красивий привіт!" - наставляв Душка.

Ведучий "Території обману" запевнив: обман на вагах - це не найстрашніше, що може трапитися з вами на ринку. Набагато гірше - коли ви купуєте прострочені продукти чи такі, які містять небезпечну хімію.

"Часто люди не зважають на походження продуктів, а дарма. Те, що завозиться до нас з дружніх африканських країн, зривається ще зеленим. Аби воно дозрівало, використовують препарати, від яких вашому організму добре точно не буде", - радив ведучий "Території обману".

З повними торбинами журналісти повернулися до Олексія. Він оцінив покупки і зауважив: майстер-клас даремним не був.

"Проста порада, яка полегшує життя, - обирати овочі по сезону", - не раз повторив Олексій Душка.

Нагадаємо, програму "Територія обману" онлайн дивіться на сайті 1+1 у розділі "Відео".

"Територія обману" - щосереди на каналі 1+1. Початок - о 22:30. У найближчому випуску дивіться про те, як правильно обирати взуття.