Ведучий "Вечірнього Києва" розповів про розіграші, які не потрапили до ефіру

Ведучий "Вечірнього Києва" розповів про розіграші, які не потрапили до ефіру

Сьогодні, о 20:20, на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра нового сезону шоу

Поделиться:

Сьогодні, о 20:20, на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра нового сезону шоу "Вечірній Київ".

У інтерв'ю газеті "Сегодня.ua" його ведучий та автор Валерій Жидков розкрив деякі секрети "кварталівців". Так, Жидков зізнався, що іноді з героями розіграшів трапляються непорозуміння.

"Гості, які приходять до студії, - це люди, які згодні з тим, що розіграш з ними буде показаний по телевізору: зірка зобов'язана дати нам офіційний дозвіл на це. Якщо ця людина не згодна - показу не буде. Зізнаюся, у мене в столі є декілька дисків з розіграшами, які телеглядачі ніколи не побачать. Я не називатиму прізвища тих, хто відмовився, скажу лише, що це зірки нашої естради, відомі люди. Деяких з них, до речі, ми потім розіграли повторно, і другий розіграш уже пішов в ефір. У першому сезоні ми тільки вчилися розігрувати, не все було чітко продумано, іноді виходило надто жорстко. Зараз ми вже розуміємо, які речі люди психологічно не виносять".

"Кварталівець" закликає своїх конкурентів переймати у них досвід.

"Ми ж не хочемо повторити досвід казахської, здається, знімальної групи, коли вони придумали настільки стресовий сценарій, що в результаті герой отримав серйозний психічний розлад. Весела витівка обернулася тим, що людина на все життя, можливо, втратила здоров'я. Тому я щиро закликаю тих, хто хоче стати нашими конкурентами, не поспішати зі сценаріями, а подивитись, як це робимо ми: адже ми вже пройшли школу протягом кількох сезонів".

У новому осінньому сезоні шоу вийде в ефір "1+1" в оновленому форматі. Тепер кожен випуск "Вечірнього Києва" буде присвячений конкретній події або гостю, який завітає в оновлену студію до Володимира Зеленського і Валерія Жидкова. Запрошеною зіркою першої програми стане екс-соліст культової групи Modern Talking Томас Андерс.