"Великий пекарський турнір": школярка знову "зробила" всіх

"Великий пекарський турнір": школярка знову "зробила" всіх

Зіркою випічки на шостому тижні змагань знову стала 16-річна Женя Пригородова.

Поделиться:

Шостий тиждень змагань у шоу "Великий пекарський турнір" став переможним для 16-річної Жені Пригородової. Вже вдруге дівчина отримала звання Зірки випічки. Причому цього разу вона вирвала його у іншої учасниці на дуелі.

А вибула з проекту Діана Пархоменко. Спочатку її підвело занадто рідке тірамісу, а згодом вона зіпсувала ягідний тарт рідкою начинкою.

Цього разу на "Великому пекарському турнірі" учасники випікали сиркові та ягідні десерти.

Першим завданням було приготувати сирний десерт до сніданку. Бізнесмен Олександр Любченко ризикнув і за короткий проміжок часу спік шикарний чізкейк. А от у Андрія Сусєкова вийшла помилка - він переборщив з апельсинами, від чого його сирний десерт на пісочному коржі став гірким. І хоч сам він цього не відчув, судді одразу звернули увагу на дивний смак.

Найбільше компліментів зібрала школярка Женя. В своєму десерті вона використала сир маскарпоне та груші. Причому фрукти в середині випічки максимально зберегли свою соковитість.

Але вже під час другого конкурсу журі мало шукати інші слова - щоб висловити розчарування. Технічне завдання учасники отримали від пані Ольги Ганущак. Вона загадала спекти круасани. І це був провал майже для всіх учасників пекарської битви.

На випікання круасанів було відведено 4 години. І це ще так званий швидкий рецепт. Секрет його в тому, що начинку слід класти в круасан після випікання. Інакше вона просто витіче ще в духовці.

Першою, хто самостійно здогадався це зробити, виявилася одеситка Тетяна Касько. Вона вже була готова відправляти круасани в духовку, аж раптом прийшло прозріння. Тоді Тетяна розгорнула круасани, забрала всю начинку, знову згорнула і тільки потім почала випікати.

В третьому конкурсі учасники змагалися у випіканні ягідних тартів. Тут також було багато розчарувань. Дехто з учасників чомусь вирішив, що чим більше видів фруктів використати, тим краще. В результаті - смаковий хаос і безлад.

А от ті, хто зробив ставку на якийсь основний смак, виграли. Як, наприклад, Тетяна, котра спекла тарт з агрусом. 

Судді були настільки вражені вигадкою Тетяни, що розгубилися, обираючи Зірку випічки. Тому були змушені вперше в історії "Великого пекарського турніру" провести кондитерську дуель.

Дуелянтками стали Таня та Женя. Дічата отримали 15 хвилин на те, щоб приготувати грильяж - з горіхів та цукру. І тут школярка знову стала найкращою.

Нагадаємо, "Великий пекарський турнір" онлайн дивіться на сайті 1+1 у розділі "Відео".