Вероніка вирішує продати камінь Чинтамані

Вероніка вирішує продати камінь Чинтамані

У новій серії Вероніка знайомиться з російською парою Надією та Олексієм. Вони радо приймають дівчину у себе.

Поделиться:

Вівторок, 16 квітня

Нові пригоди Вероніки дивіться у пригодницькій мелодрамі "Вероніка - 2" на 1+1.

11 серія

У новій серії Вероніка знайомиться з російською парою Надією та Олексієм. Вони радо приймають дівчину у себе.

Тим часом Вікторові вже не терпиться отримати блокнот, і він ставить Парменкову жорсткі умови: сума за блокнот тепер зростає до 3 мільйонів. Віктор погрожує, що в разі відмови темні факти взаємин Парменкова та Вероніки будуть оприлюднені. Проте, він явно недооцінив суперника: люди Парменкова вбивають авантюриста і здобувають ключ до банківського сейфу, де зберігається блокнот.

Старий чоловік Гіти вмирає, і невістка з зятем, аби не ділити з молодою мачухою спадщину, вирішують провести з Гітою старовинний обряд саті - спалити її разом з тілом померлого чоловіка. Але Вероніка і тут вигадує хитрий план…

 12 серія

Ювелір з антикварної крамниці розуміє, що перед ним безцінний камінь Чинтамані. Він намагається затримати дівчину і хоче довідатися, як до неї потрапила коштовність. Вероніка, відчуваючи недобре, тікає від нього, але індієць встигає відправити навздогін своїх помічників.

Помічаючи, що за нею стежать, Вероніка намагається всіма правдами і неправдами позбутися "хвоста". Але незважаючи на всі хитрощі дівчини, бандитам вдається впіймати її, та камінь вони не знаходять. Вероніка знову втікає. Несподівано на вулиці вона бачить Макса - того самого водія, який віз її в гарем. Чи звернеться вона до нього за допомогою? Дізнайтеся про це у нових серіях. 

Дивіться серіал "Вероніка - 2" на каналі 1+1 з понеділка по четвер о 20.15