Вероніка з "Кохання без кордонів" радить жінкам не боятися зради

Вероніка з "Кохання без кордонів" радить жінкам не боятися зради

Дівчина, яка завоювала серце бізнесмена з Чикаго, радить жінкам проявляти ініціативу у стосунках з чоловіками.

Поделиться:

Вероніка, яку у фіналі романтичного реаліті "Кохання без кордонів" обрав бізнесмен з Чикаго Ігорь Голубчик, запевнила, що завжди сама обирає чоловіків. Про це вона написала й своєму блозі.

"Я дуже важко підпускаю до себе чоловіків, - зізнається Вероніка. - Зазвичай я починала відносини з тим, кого виберу сама. Спочатку мені здавалося це неправильним, але зараз я впевнена, що при знайомстві з чоловіками ми так само можемо брати ініціативу у свої руки".

Дівчина впевнена, що усіх чоловіків ваблять жінки, котрі точно знають, чого хочуть.

"Дівчатка, якщо зараз ваше серце вільне, раджу вам спробувати для себе різний формат відносин і не боятися бути обдуреними, не боятися зрад з боку чоловіків", - радить Вероніка.

А ще одна умова успіху - багато посміхатися і просто радіти життю.

"Посмішка магнітом діє на чоловіків. Посмішка очищає енергетику жінки. Будь-якому чоловікові захочеться робити для вас якомога більше, для того, щоб зберегти цю "чисту" енергетику", - пише обраниця американського бізнесмена.

Нагадаємо, у фіналі реаліті "Коханні без кордонів" головні герої зробили свій вибір - шоу завершилося підготовкою до весілля і зізнаннями у коханні.

"Кохання без кордонів" онлайн дивіться на сайті 1+1 у розділі "Відео".