Відбувся третій епізод вокальних боїв шоу "Голос країни. Нова історія"

Відбувся третій епізод вокальних боїв шоу "Голос країни. Нова історія"

Вчора, 4 березня, в ефірі каналу 1+1 відбувся третій епізод вокальних боїв "Один на один"

Поделиться:

Вчора, 4 березня, в ефірі каналу 1+1 відбувся третій епізод вокальних боїв "Один на один" шоу "Голос країни. Нова історія". Чотири зіркові тренери за допомогою своїх дрім-тім обирали найсильніших вокалістів своїх команд.
За правилами формату, кожний з зіркових тренерів - Діана Арбєніна, Олександр Пономарьов, Валерія та Олег Скрипка – формують дуети з вокалістів своєї команди. Дуети виконують на музичному ринзі спільну пісню, а їх тренер вирішує, хто з двох учасників продовжить участь у шоу "Голос країни. Нова історія", а хто залишить проект.
Першими на музичний ринг вийшли вокалісти команди Олександра Пономарьова. Співаку-початківцю Роману Болдузєву дістався досвідчений суперник - Олександр Воєвуцький. Тренер запропонував їм виконати пісню гурту Океан Ельзи "Я не здамся без бою". Як зізнався Роман перед виступом,  навряд чи його чекає перемога, бо його суперник та Олександр Пономарьов давно знайомі і Воєвуцькому приділяється більше уваги. Помічник тренера Нонна Кондрашова порекомендувала Олександру Воєвуцькому виконувати пісню більш емоційно, а Болдузєву – вірити у себе. Після виступу хлопців всі тренери віддали свої голоси Роману і Олександр Пономарьов залишив Болдузєва у шоу.
Другою парою, за рішенням Олександра? стали Кирило Туриченко та Віталіна Васалатій. Хоча Кирило не був готовий до бою з дівчиною, але обрана для них пісня сподобалася обом конкурсантам - легендарний хіт гурту Qeen - "Show must go on". Втім, після репетицій Віталіна виявила бажання співати самостійно, бо дует заважав їй. Зіркові тренери по-різному оцінили виступ конкурсантів - Діані Арбєніній та Олегу Скрипці не сподобався кавер легендарного хіта, проте вони, так само як і Валерія, віддали свої голоси Віталіні, оскільки вважали, що вона краще впоралась з виконанням. Та Олександр Пономарьов підтримав Кирила і обґрунтував свій вибір тим, що Васалатій проспівала не тільки свою частину композиції, але й частину свого суперника.
Олег Скрипка суперниками у вокальному двобої обрав Ганну Кільченко та Христину Ковальову. Для спільного виконання їм дісталася класика джазу – пісня Елли Фіджеральд "Summertime". Під час репетицій помічниця Олега Ані Лорак порадила Христині накопичувати енергію перед виступом, а Олег Скрипка зауважив Ганні, що для перемоги їй треба менше хвилюватися і бути більш сконцентрованою. Виступ справив враження на тренерів і вони всі підтримали своїми голосами Христину. Олег Скрипка, як зірковий тренер дуету, надав дівчині право продовжувати участь у шоу.
Наступним дуетом з команди тренера стали Сусанна Карпенко та Руслан Бровко. Олег Скрипка довірив їм виконувати власну пісню "Відрада". Вокалісти не очікували, що можуть стати суперниками, оскільки виступають у різних музичних жанрах: Руслан співає переважно рок, а Сусанна – етнічні композиції. В цей вечір зйомок Карпенко святкувала свій день народження і запевняла, що будь-яке рішення тренера буде для неї подарунком. Як з"ясувалось пізніше, вона не очікувала на перемогу, але Скрипка привітав її з її святом і залишив в проекті саме її.
Валерія вибрала для вокального бою U'lee (Юлі) та Наталю Пічкур, до якої на сліпих прослуховуваннях обернулися всі зіркові тренери. Їм дісталася пісня Глорії Гейнор "I will survive". На репетиціях Валерія приділяла більше уваги U'lee, а Йосип Пригожин навіть порадив змінити їй зачіску. Наталія вирішила, що у тренера вже є фаворитка і це – не вона. Та після виступу дівчат всі тренери віддали свої голоси Пічкур і Валерія залишила у своїй команді Наталю.
Другим дуетом Валерії стали два академічні голоси - Іван Березовський та Денис Федоренко. Для дуелі вони отримали пісню з репертуару Джоша Гробана - "Per te". Нагадаємо, до Дениса на сліпих прослуховуваннях не обернувся жоден з тренерів. Проте, після зникнення одного з учасників своєї команди, Валерія повернула в шоу саме Федоренко. Щойно вокалісту вдалося долучитися до проекту, він знову опинився під загрозою вильоту на етапі вокальних двобоїв. Іван на репетиціях помітно нервував. Після виступу зіркові тренери дали високі оцінки виконанню конкурсантів. Валерія назвала Березовського та Федоренко гордістю своєї команди, і за правом зіркового тренера вокалістів залишила в шоу Дениса.  
Всупереч баченню музичного продюсера шоу Костянтина Меладзе Діана Арбєніна знову сформувала пару з вокалістів, які співають у різних напрямах. Павло Смірнов та Лілія Філімонова мали виконати романс "Нічого, нічого". На репетиціях в обох конкурсантів виникли складнощі з виконанням композиції. Їх виступ був один з самих неоднозначних на цій программі і в фіналі Діана Арбєніна надала шанс продовжувати участь у шоу Павлу Смірнову.
Другою парою на музичному ринзі з команди Діани стали Рожден Анусі та Аліна Куліш. Тренер дала їм прізвиська – хіпстери. Для спільного виступу Рождену та Аліні дісталася дуетна пісня Стінга та Еріка Клептона "Its probably me". На репетиціях перевага була на боці Анусі, це відмічала і Діана і Чулпан Хаматова з її дрім-тіму. Проте перед виходом на музичний ринг ситуація змінилась на користь Аліни. Після виступу оцінки зіркових тренерів були різні. Вирішальний голос належав Діані Арбєніній, але вона потребувала поради музичного продюсера шоу Костянтина Меладзе. Після тайм-аута та консультації тренер залишила у проекті Рождена.       
Після третього епізоду вокальних боїв "Один на один" в командах зіркових тренерів залишилося по 8 учасників. Наступної неділі у шоу "Голос країни. Нова історія" відбудеться фінальний епізод поєдинків на музичному ринзі. Кожен зірковий тренер у своїй команді визначить двох вокалістів, які на вокальних боях виступили найслабше. Вони виконають пісні, з якими прийшли на сліпе прослуховування. Цей етап називатиметься "на виліт" - тренер обере кращого з двох. Таким чином, після вокальних двобоїв та пісні "на виліт" у  кожній команді залишиться по 6 учасників. До прямих ефірів, коли долю учасників проекту вирішуватимуть глядачі, потраплять 24 найкращих вокалісти країни.
Нагадаємо, головний приз шоу "Голос країни" - контракт із найбільшою рекординговою компанією світу Universal Music Group
Голос країни звучить щонеділі на телеканалі 1+1 о 20:12!