Відкрито акредитацію на Зимовий Кіноринок ОМКФ

Розпочалася акредитація на Зимовий Кіноринок ОМКФ

Представників кінотеатрів та дистриб'юторських і технічних компаній запрошують акредитуватися на участь у Зимовому Кіноринку.

Поделиться:

Одеський міжнародний кінофестиваль запрошує представників кінотеатрів та дистриб'юторських і технічних компаній акредитуватися на участь у Зимовому Кіноринку, який пройде за підтримки Державного агентства України з питань кіно. 

Зимовий Кіноринок ОМКФ пройде з 22 до 24 січня 2024 року у кінотеатрі “Оскар” (м. Київ, ТРЦ Gulliver, Спортивна площа, 1a).

На учасників Кіноринку очікують презентації релізів дистриб'юторських компаній та українських кіновиробників, представлення промоматеріалів найочікуваніших стрічок 2024-2025 року та українських фільмів на стадії Work in progress.

Зимовий Кіноринок

Під час Кіноринку відбудуться доповіді технічних та сервісних компаній, обговорення важливих для кіноіндустрії питань. В рамках Кіноринку також заплановано проведення зустрічі кінокомісій та кінофестивалів України з метою обговорення перспектив розвитку регіонального кіновиробництва та проведення кінофестивалів в Україні. 

Ознайомитися з усіма можливостями акредитації на Зимовий Кіноринок ОМКФ та подати заявку на її отримання можна за посиланням

Кіноринок ОМКФ – це професійний майданчик для спілкування представників дистриб'юторських компаній та кінотеатрів, що працюють на території України, а також кіностудій та інших компаній, що надають послуги в галузі кіноіндустрії. 

Головний медіапартнер Кіноринку 1+1 Media.

Новости по теме