Виграти солодкі 300 000 гривень у «Лото-Забава» ще простіше

Виграти солодкі 300 000 гривень у «Лото-Забава» ще простіше

Чим більше «Парочок», тим більше шансів на виграш!

Поделиться:

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» радий повідомити гравців про старт нового додаткового  розіграшу - «Парочка», який буде проводитись щонеділі у рамках телерозіграшу «Лото-Забава» та радувати відданих шанувальників лотереї значними грошовими призами, максимальний з яких - 300 000 гривень! 

Для участі в конкурсі необхідно при купівлі білета «Лото-Забава» замовити додаткову ігрову комбінацію «Парочка», яка буде надрукована на вашому білеті. Кожна «Парочка» – це одразу дві ігрові комбінації, а отже два шанси виграти 300 000 гривень! Чим більше «Парочок», тим більше шансів на виграш! У цілому, можна придбати від однієї до п’яти «Парочок» на кожен білет.   

 

Розіграш 300 000 гривень у конкурсі «Парочка» буде відбуватися за допомогою окремого лототрону. Механіка конкурсу проста: додаткова комбінація - це піраміда з шести цифр. З лототрону випадає 9 кульок з числами від 1 до 75. У залежності від кількості співпадінь цифр у піраміді з цифрами, що випали з лототрону, ви отримуєте право на отримання різних призів!

 

Усього є чотири умови, кожна з яких може принести вам грошовий виграш!

1. Якщо у вашому білеті число на вершині додаткової ігрової комбінації «Парочка» збіглося з одним з чисел, що випали з лототрону, ви отримуєте 5 гривень.

2. Якщо числа у вашій піраміді збіглися з виграшними та утворили будь-яку лінію з трьох чисел, ваш виграш становить 100 гривень.

3. Якщо числа в ігровій комбінації збіглися з виграшними та утворили будь-який кут у піраміді з 5 чисел, ви виграєте 7 500 гривень.

4. Якщо абсолютно всі числа в ігровій комбінації збіглися з усіма виграшними числами, що випали з лототрону, ви отримуєте головний приз конкурсу - солодкі 300 000 гривень!

Продажі «Парочок» стартували 19 листопада, а перший розіграш у прямому ефірі «Лото-Забава» відбудеться вже цієї неділі, 26 листопада. Не проґавте свій шанс виграти 300 000 гривень!  

Новости по теме