Віктор Бронюк розповів, чому не вживає алкоголь навіть у свята

Віктор Бронюк розповів, чому не вживає алкоголь навіть у свята

Журналісти програми "Територія обману" спробували з'ясувати, що і як варто пити під час святкування

Поделиться:

Те, що вживання алкоголю є шкідливим, знає кожна пересічна людина. Але без чарки чи келиху напоїв різної міри міцності не обходиться жодне новорічне застілля. Журналісти програми "Територія обману" спробували з'ясувати, що і як варто пити під час святкування, щоб шкода для організму була мінімальною. А заразом завітали у гості до лідера гурту "ТіК" Віктора Бронюка, який розповів про свої взаємини з алкоголем та чому не вживає його вже чотири роки навіть під час застіль.

"Я зовсім відмовився від алкоголю… І похудав зразу на 25 кілограмів", - каже Віктор Бронюк. 

Експерти дійсно підтвердили, що алкоголь, крім великої кількості калорій, має властивість підвищувати апетит, внаслідок чого людина з'їдає трошечки більше, ніж їй потрібно. Загроза переїсти за святковим столом при вживанні алкоголю значно збільшується! Що робити? Споживати розумно! Перед тим, як сідати за стіл та наповнювати чарки, знавці рекомендують з'їсти канапку з вершковим маслом, що трохи захистить шлунок від дії напоїв "із градусом". Також неймовірно важливо вірно підібрати закуску до кожного окремого виду алкоголю. Наприклад, міцні напої не вживаються із хлібом.

Віктор Бронюк: "Хліб небажано, бо там є дріжджі".

Що стосується традиційного на Новий рік шампанського, то його варто вживати до прийому їжі, а також обмежитись парою келихів, тобто не більше, ніж 200-300 грамів на вечір. Скільки та яких напоїв можна вживати на добу, щоб не зашкодити своєму організму, а також яку небезпеку приховує у собі салат "Олів'є", дивіться у повному випуску програми "Територія обману. Вся правда про новорічні продукти":

Дивіться "Територію обману" щовівторка о 22:30 на "1+1".