Віктор Васильєв ледь не бився з Володимиром Зеленським за жарти

Віктор Васильєв ледь не бився з Володимиром Зеленським за жарти

Улюблені гумористи Володимир Зеленський, Євген Кошовий і Віктор Васильєв зізнаються, що не рідко в шоу "Розсміши коміка" чують від учасників жарти, так би мовити, не першої свіжості.

Поделиться:

Улюблені гумористи Володимир Зеленський, Євген Кошовий і Віктор Васильєв зізнаються, що не рідко в шоу "Розсміши коміка" чують від учасників жарти, так би мовити, не першої свіжості. Жодних штрафів чи покарань коміки не застосовують проти плагіату, але недобросовісних учасників помічають відразу.

"Якщо коміки почують якийсь жарт уже вдруге, вони не засміються над ним, яким би він смішним не був", - каже ведучий проекту Віктор Васильєв.

"Учасники, які качають жарти з Інтернету, чи беруть якісь відомі кіношні жарти, вони все одно йдуть ні з чим. Ми дуже радіємо, коли з'являються такі унікальні люди, які жартують на теми, яких ще не було", - запевняють коміки.

Коміки переконані, що найбільше покарання для таких горе-гумористів - це осуд людей, які потім зустрічатимуть їх на вулиці і будуть нагадувати про вкрадені жарти. Запевняють, що боялися б цього значно більше ніж фінансового покарання.

"Від наших учасників я чув парочку наших жартів, але от коли ми чуємо наші репризи від відомих коміків, які дійсно зароблять на цьому, це звісно менш приємно", - розповідає Володимир Зеленський.

Натомість Віктор Васильєв згадав про минуле в КВК, коли коміки були ще конкурентами.

"Раніше, коли ми були в КВК, то билися за свої жарти. Ми, по-моєму, раз навіть з вами ледь не побилися", - звертаючись до Зеленського, сказав він.

"Так-так, щось таке було", - задумався Володимир.

"Ану, покажіть, як це було!", - заохочував їх Кошевий.