Документальні фільми, детективи та бойовики: що подивитись у ці вихідні на 1+1 Україна

Що подивитись у ці вихідні на 1+1 Україна: 5 фільмів
Freepik

Добірка фільмів на вихідні, які варто подивитися на 1+1 Україна!

Поделиться:

Проведіть вихідні разом з телеканалом "1+1 Україна". Ділимося добіркою фільмів, які можна переглянути в родинному колі вже цієї суботи та неділі.

Субота, 12 серпня

"Таємниці великих українців. Король Данило" — 22:40 на 1+1 Україна

Епоха Данила Галицького — це один із найзагадковіших періодів української історії. Науковці досі не можуть знайти золоту корону Данила. Зник з усіх карт і королівський замок короля, який вистояв дві монгольські навали. У документальному циклі "Таємниці великих українців" Акім Галімов разом із науковцями розкриває таємниці життя Данила Галицького, дізнається, який вигляд мав його замок, і вперше за 700 років здійснює його графічну реконструкцію.

Таємниці великих українців: король Данило

"Таємниці великих українців. Андрей Шептицький — 00:00 на 1+1 Україна

У цьому розслідуванні Акім Галімов і команда "Україна. Повернення історії" з'ясували причину пильної уваги російської імперії до митрополита Української греко-католицької церкви. У резиденції священника зберігався секретний документ, який міг кардинально змінити історію України та всієї Східної Європи.

Таємниці великих українців. Андрей Шептицький фільм

"Три ікси: реактивізація" — 01:20 на 1+1 Україна

Він Дізель у популярному американському бойовику постане в ролі екстремала Ксандера Кейджа, якого наймає АНБ для пошуку зброї високої потужності під назвою "Скринька Пандори".

Неділя, 13 серпня

"Вбивство у "Східному експресі" — 19:00 на 1+1 Україна

Джонні Депп і Пенелопа Крус занурять глядачів в гостросюжетний детектив "Вбивство у "Східному експресі", знятий за мотивами роману Агати Крісті. В одному з вагонів потягу, що прямував із Стамбула, було скоєно жорстоке вбивство багатого бізнесмена. За розслідування береться відомий приватний детектив Еркюль Пуаро, який став одним з пасажирів.

Вбивство у Східному експресі дивитися - 1+1

"Її звали Нікіта" — 21:10 на 1+1 Україна

Анн Парійо у культовому бойовику Люка Бессона "Її звали Нікіта" стане спеціальним агентом-вбивцею, на долю якої випаде чимало тяжких випробувань. Чи вдасться дівчини вижити та перемогти ворогів?

Фільм Її звали Нікіта дивитися - 1+1

Новости по теме