Виробник і дистриб'ютор автоаксесуарів «Вітол» отримав відзнаку «Вибір споживача 2018»

Виробник і дистриб'ютор автоаксесуарів «Вітол» отримав відзнаку «Вибір споживача 2018»
Фото: Unsplash

Уже майже 20 років компанія забезпечує клієнтів надійними автоаксесуарами.

Поделиться:

«VITOL» (ТОВ «Вітол») – надійний виробник та дистриб'ютор високоякісних автоаксесуарів і слюсарного інструменту в Україні.

Компанія була створена в Одесі як сімейний бізнес. З початку своєї діяльності мала кілька точок на ринку з товарами «для своїх». Протягом майже 20 років роботи, ставлення до продуктів, які підприємство реалізує, не змінилося, але це не завадило підвищити якість до національного рівня.

Підприємство має репутацію сильного, стабільного й надійного партнера не лише в Україні, а й за її межами. Вдалося розробити і випустити ряд успішних товарів під брендами «Elephant», «Pulso», «Voin», що отримали багато позитивних відгуків від європейських покупців на міжнародних виставках. Керівництво компанії дуже цінує своїх співробітників та вважає їх своїм головним ресурсом. Така філософія обумовлена тим, що ТОВ «Вітол» донині залишається сімейним бізнесом. Звісно, зараз у команді є багато молодих і енергійних людей із новими поглядами та підходами в бізнесі, але також є співробітники, які працюють з моменту заснування, – а це рідкість для сучасного ринку праці.

Номінація «Вибір споживача 2018»

За результатами аналізу галузі та показників підприємства, виробник і дистриб'ютор автоаксесуарів компанія «Вітол» була внесена до реєстру «Кращих постачальників товарів і послуг України» та представлена до Національної номінації «Вибір споживача 2018».

Статус «Вибір споживача» підтверджує, що підприємство не лише пропонує якісні товари, але і є надійним партнером та престижним роботодавцем.

«Завдяки сумлінній праці наша компанія потрапила в ТОП-100 «Кращих постачальників товарів та послуг України», а ТМ Alloid та «Штурмовик» відзначені винагородою «Вибір споживача 2018». Для нас це маркер ефективного поєднання накопиченого досвіду команди з інноваціями в управлінні та інших процесах. Отримання нагороди це підтвердження надійності та пріоритетності у виборі споживачів протягом 17 років. Премія є відображенням основних принципів компанії Vitol. Найважливіший із них полягає в тому, що клієнт стоїть на чолі всіх бізнес-процесів. Попереду ще дуже багато нових звершень та проектів...», – коментує Дмитро Гуревич, директор компанії «Вітол».

Новости по теме