Вітвіцька російською засудила своїх колег з РФ через "вигадування фактів"

Вітвіцька російською засудила своїх колег з РФ через "вигадування фактів"

Ведуча "ТСН. Особливе" Соломія Вітвіцька чи не вперше заговорила російською в ефірі, аби бути почутою росіянами. Вітвіцька взяла участь у записі відео для проекту "Мирна сотня".

Поделиться:

Ведуча "ТСН. Особливе" Соломія Вітвіцька чи не вперше заговорила російською в ефірі, аби бути почутою росіянами. Вітвіцька взяла участь у записі відео для проекту "Мирна сотня". Ведуча зауважила, що, на її думку, мовну проблему вигадали самі політики, аби сварити між собою людей. Ще більше Солю засмучують російські журналісти, які не просто перекручують, а на порожньому місці вигадають факти.

"Мені дуже шкода, що мої російські колеги зараз псують репутацію журналіста загалом. Вони не те що перекручують факти, вони їх вигадують. Мені сумно, коли я дивлюся російські канали. Вони злочинці, які розпалюють військові настрої в нас, в українців, в мирних людей. Ми не готові воювати ані морально, ані духовно, ані фізично", - сказала Вітвіцька.

Також у проекті "Мирна сотня" до росіян із закликом не допускати війни в мирній країні звернулася Катерина Осадча та багато інших відомих осіб.