Влад Воловіков розповів про зйомки кліпу й зізнався, за кого вболіває на проекті

Влад Воловіков розповів про зйомки кліпу й зізнався, за кого вболіває на проекті

Підопічний Ані Лорак зізнався, як живе після проекту

Поделиться:

Уже цієї неділі  учасники "Голосу країни. Перезвантаження" боротимуться за право бути в фіналі. Доки 8 щасливчиків готуються вражати глядачів, деякі прихильники проекту не можуть змиритися з тим, що їхні улюбленці покинули шоу. Так, поціновувачі співу Владислава Воловікова, в офіційній групі "Голосу країни" Вконтакте другий тиждень поспіль вимагають повернути хлопця в проект.

Сайт "1+1" поцікавився у Влада, як він ставиться до такого прохання фанів і за чим на шоу сумує найбільше.

- Владе, як ти живеш після "Голосу країни"?  

- Усе добре, хоча  трохи складно звикнути до того, що шоу для мене скінчилося. Але, як то кажуть: "Назад дороги нема". Мені не вистачає атмосфери проекту,  бракує команди "Голосу". До хорошого ж швидко звикаєш…

- Ти чув про кампанію "Верните Воловикова"?

- Так, звісно, я бачив, що відбувається в групі "Голосу". Ясна річ, мені приємно! Хіба можна реагувати інакше? Фани в соцмережах пишуть мені і в особисті повідомлення. Я, як і раніше, відповідаю всім. Я справді дуже вдячний, що мене не забули!

- Із ким із учасників спілкуєшся після того, як покинув співоче шоу?

- Із Рибіковим. А взагалі… з усіма потроху. Вболіваю, звичайно, за Славуна, а також за Васю Міщенка. Хоча перемоги бажаю усім, хто лишився в шоу. Я навіть буду голосувати… але за кого – не скажу. Маю право мовчати (сміється).

- Чи виникли в тебе ідеї щодо кліпу?

- Так, я багато над цим думав. Над музикою я ще працюю, а от картинка, яку би хотів бачити, вже склалася в голові. Але поки, щоб нічого не зірвалося, не розповідатиму. Бо я люблю не говорити про заплановане, а показувати фінальний результат. Може, я забобонний, але так я звик. Та й з Ані Лорак ми поки не зустрічалися, тож про щось конкретне казати зарано.

- Як тебе змінив "Голос країни"?

- Я відчуваю, що набрався на шоу величезного досвіду. Ми мали можливість побувати в шкірі справжнього професіонального співака, працювали перед камерами, давали інтерв'ю… Це дуже загартовує, пристосовує до постійної уваги в твій бік. Спочатку мені було трохи ніякого у такій атмосфері, а пізніше я вже почав сприймати камеру, як друга.

Дивіться наступний епізод "Голосу країни. Перезавантаження" 1 червня о 21.00 на "1+1".