Володимир Зеленський набиває синці на зйомках "1+1 удома" до 8 Березня!

Володимир Зеленський набиває синці на зйомках "1+1 удома" до 8 Березня!

Канал 1+1 і "Квартал 95" знімають продовження новорічного мюзиклу "1+1 удома", тільки цього разу пригоди з улюбленими героями стаються не на Новий рік, а в Міжнародний жіночий день

Поделиться:

Канал 1+1 і "Квартал 95" знімають продовження новорічного мюзиклу "1+1 удома", тільки цього разу пригоди з улюбленими героями стаються не на Новий рік, а в Міжнародний жіночий день - 8 Березня. Як і в першій частині, у другому фільмі беруть участь актори "Кварталу 95" і ведучі 1+1. Володимир Зеленський, Олена Кравець і Євген Кошовий зіграють у стрічці бандитів. А ведучі 1+1 - Людмила Барбір, Марина Леончук, Юрій Горбунов, Руслан Сєнічкін, Анатолій Анатоліч, Лідія Таран та інші - зіграють позитивних персонажів.

Зйомки мюзиклу стали для акторів справді екстремальними. Володимир Зеленський зізнався, що вже весь у синцях, а його дочка з жалем дивиться на результат знімальних "тортур". За сюжетом картини, під ногами у невгамовних бандитів, які втекли із в'язниці, плутаються двоє дітей, яким щоразу вдається перехитрувати лиходіїв. Але бандити на диво "живучі", тому дітям доводиться вигадувати все нові й нові прийомчики, щоб перемогти злодіїв і віддати їх у руки правосуддя.

Щоб урятуватися від дітей, грабіжникам доводиться падати зі сходів, стрибати з-під даху, наступати на цвяхи, мокнути в крижаній воді й навіть горіти.

"Синці лишаються, - коментує Володимир Зеленський, відходячи від чергового падіння. - І це ще не найекстремальніші сцени!" При падінні нічого м'якого акторові не підстеляють: "Мені треба все відчувати. Я з тих акторів, яким фізично треба такі речі відчувати, щоб точніше все робити в кадрі", - каже Зеленський.

Але більше за всіх під час зйомок за Володимира хвилювалася його дочка, яка в той момент перебувала на майданчику. Вона весь час хапалася за голову від страху за тата і казала йому: "Тату, це ж боляче!" Але, як кажуть, чого не зробиш заради мистецтва!