Володимир Зеленський розповів, про що мріє і де відсвяткує Новий рік

Володимир Зеленський розповів, про що мріє і де відсвяткує Новий рік

Художній керівник "Кварталу 95" дав інтерв'ю "Теленеделе" 

Поделиться:

Художній керівник "Кварталу 95" Володимир Зеленський значну частину свого часу присвячує роботі. Доки відомий комік створює сценарії, знімається у фільмах і програмах, удома на нього чекає дружина і двоє дітей. Найрідніші щороку пишуть листа Діду Морозу, який за можливості, втілює їхні бажання.

"Ще не знаю, що там за замовлення. Але про всяк випадок пояснюю: дітей багато, дід Мороз – один, і на всіх його може не вистачити, тому довгий список писати не треба. Але це, здається, не діє", - розповів Зеленський у інтерв'ю "Теленеделе".

Новий 2015-й рік гуморист зустрічатиме з колегами у Одесі, де завершиться передсвятковий гастрольний тур "Кварталу 95". Тож саме в місті біля моря Зеленський замовить одне з мільйону своїх бажань.

"Не відмовився би стати на лижі (уже всі мої друзі катаються!), пірнати з аквалангом, грати в великий теніс і сквош, підкорити якусь високу гору, полетіти на Аляску. А знаєте, як хочеться вивчити іноземні мови! Колись я вивчав англійську, але вже стільки часу минуло… усе планую якось відновити хоча б на попередньому рівні – і ніколи. А ще дуже хочеться, щоб люди в Україні стали знову добрими. І щоб від нас нарешті усі відчепилися", - поділився Зеленський.

Нагадаємо, що 31 грудня о 20:15 на глядачів "1+1" чекає нова концертна програма у "Новорічному Вечірньому Кварталі". Не пропустіть!