Володимир Зеленський розповів, як на нього тиснув Віктор Янукович: "Мені було складно психологічно"

Володимир Зеленський розповів, як на нього тиснув Віктор Янукович: "Мені було складно психологічно"

Лідер"Кварталу 95" згадав, як політики втручалися у творчість його колективу

Поделиться:

Із 31 березня на каналі "1+1" стартує новий гумористичний проект "Чистоnews" від команди "Квартал 95". Він добре відомий глядачам програми "Київ Вечірній". Адже раніше був однією з рубрик цього проекту, а зараз став окремим шоу. Із понеділка по четвер о 21.10 на вас чекає зустріч із Володимиром Зеленським і Валерієм Жидковим, які у властивій їм манері коментуватимуть найактуальніші події дня. Звісно, у всі часи були ті, кого не влаштовували жарти гумористів. Лідер "Кварталу 95" Володимир Зеленський розповів, як у творчість його колективу намагався втручатися екс-президент Віктор Янукович.

"Так, я неодноразово зустрічався з Віктором Януковичем у нього, де, звісно, мені пропонували бути обережнішим у висловлюваннях", - нещодавно зізнався Володимир Зеленський під час спілкування з журналістами.

Популярний комік згадав, що діалог із колишнім гарантом України давався йому непросто. Особливо у моральному плані.

"У нас тричі була така розмова. Вона відбувалася з тижня в тиждень… В той життєвий момент мені було дуже складно психологічно. Але я щоразу пояснював йому свою позицію: я не можу творити з жорсткою цензурою. Мені під силу тільки закрити "Квартал" й пояснити людям: так сталося через те, що влада бачить це шоу в інакшому форматі", - розповів Зеленський.

Відомий шоумен зізнався, що навіть хотів просити допомоги у преси.

"Я йому сказав: "Якщо потрібно закрити "Квартал", то це питання буде вже не до нас, а до журналістів. Сподіваюся, вони будуть нас обстоювати". На що він мені відповів: "Ні, це неправильно… закривати… ні, я передумав". І тоді я сказав, що робитиму своє шоу так, як вважаю за потрібне. І все. Не тому, що я такий герой, а тому, що реально не розумію, як робити інакше", - сказав Володимир.

Окрім того, Зеленський зізнався, що за його студією постійно "наглядали" різні державні відомства. Адже далеко не кожному були до смаку різкі політичні жарти "Кварталу 95".

"Протягом усіх цих років різні служби й відомства вели з нами перемовини. Тому до міністерств я ставлюся з особливою любов'ю. Говорили вони зі мною до тих пір, доки мене не почав викликати "старший". Я мільйон разів звертався до преси: припиніть тролити те, що відбувається у "Вечірньому Кварталі", адже є один нюанс: з усіма цими людьми зустрічаюся я", - розповів Володимир.

Також комік зізнався, що схиляє голову перед активістами Євромайдану, бо тільки їм вдалося змінити ситуацію в країні.

"За три місяці вони зробили те, що я намагався зробити 10 років… Я справді щасливий! Красені!" - звернувся до евромайданівців Володимир.