Як незалежна жінка із Запоріжжя вчила життю двоєженця з Луганська

Як незалежна жінка із Запоріжжя вчила життю двоєженця з Луганська

Учора в ефірі "1+1" вийшов скандальний епізод шоу "Міняю жінку".

Поделиться:

Учора в ефірі "1+1" вийшов скандальний епізод шоу "Міняю жінку". Глядачі проекту стали свідками обміну звичайної сім'ї Христини й Костянтина із найнестандартнішою родиною України - Дмитром, Галиною і Діаною. Так, ви все правильно зрозуміли: один із героїв шоу – багатоженець, якого люблять і про якого дбають одразу дві дружини (сестри-кореянки).

Кожна з цих жінок воліла би бути єдиною, але сам Данило не хоче завдавати болю жодній із них і не планує обирати між сестрами. Тож Галя й Діана змирилися зі незручним становищем і разом зі спільним коханим виховують трьох дітей. Дружини готові в усьому коритися чоловікові й виконувати будь-які його забаганки. Чи то викупати його, чи то манікюр зробити, чи то шкарпетки вдягнути...

До чужого чоловіка в Запоріжжя поїхала перша (офіційна) дружина Дмитра Галина. В оригінальну сім'ю ж на цілий тиждень потрапила незалежна бізнесвумен Христина. Жінка одразу не знайшла спільної мови з "непристойними" господарями: надто вже їхнє бачення відрізнялося від її поглядів на родину.  У голові Христини не вкладалося, як можна ділити коханого з сестрою? Про аморальність ситуації, що склалася, вона поговорила з другою дружиною Дмитра Діаною.

"Чому ти думала тільки про себе? Ти не подумала про те, як це сприйме твоя сестра. Ти думала про своє благо, про своє задоволення! Ти топчеш чуже щастя", - сказала Христина.

Діана погодилася, що зрадила сестру, але пояснила: нічого не могла зробити з сильним почуттям до Дмитра.

Після відвертої розмови героїням так і не вдалося порозумітися. Щоб хоч якось розрядити ситуацію, Дмитро вирішив покатати нову дружину на своєму крутому байку. Христина навіть не уявляла, що та поїздка змінить її ставлення до нестандартної сім'ї. Справа в тому, що Дмитро привіз супутницю на місце, де колись загинув його 9-річний син. Чоловік зізнався: відтоді його життя перевернулося.

"Друга, третя, двадцять п'ята дружина – це не страшно. Найжахливіше – це втрата дитини. А коли діти живі, ви їх виховуєте, у них все добре – це найголовніше. Для мене важливі ці моменти, а не хто, як і з ким живе, хто кого вдягає чи роздягає. Тепер сім'я для мене на першому місці", - запевнив Христину двоєженець.

Історія загибелі первістка Дмитра та Галі кардинально змінила настрій Христини. Тепер жінка захотіла допомогти чужій родині. Для цього вона влаштувала Дмитру й Діані зустріч із психологом, аби ті зрозуміли, як у такій нестандартній ситуації не нашкодити своїм дітям. Вдячні господарі теж переглянули своє ставлення до Христини й нарешті прийняли її, як свою.

Більше про незвичний обмін – у випуску шоу "Міняю жінку":