Як рідні і друзі Кравець прокоментували її роботу в "Посіпаках"

Як рідні і друзі Кравець прокоментували її роботу в "Посіпаках"

Учора відбувся допрем'єрний показ мультфільму "Посіпаки"

Поделиться:

Учора відбувся допрем'єрний показ мультфільму "Посіпаки", у якому зірка "Студії Кварталу 95" Олена Кравець озвучила лиходійку Скарлетт Противсіх. Під час перегляду картини акторка неймовірно хвилювалася і сиділа прикута до крісла.

"Відчуття були такі, ніби я дивлюся кіно, де зіграла сама. Словом, мене охопив мандраж", - зізналася Олена "Сніданку з "1+1".

Разом із Кравець мультик переглядала її сім'я та друзі, які, звісно ж, вподобали роботу акторки.

"Режисерка дубляжу мені сказала, що найважливіше, коли глядач бачить характер персонажа, а не чує того, хто його озвучував. Моя донька і чоловік сказали, що, звісно ж, чули мене. А друзі сказали, що моя українська була не схожа на ту, якою я пародіюю політиків, тому їм вдалося абстрагуватися", - розповіла Кравець.

Окрім того, додала, що під час цієї роботи вдосконалила свою вимову: "Моя українська стала красивою, коли мене навчили правильно розмовляти. У процесі дубляжу я дізналася стільки тонкощів, про які раніше взагалі не задумувалася, коли розмовляла".

Від процесу втілення свого персонажа Кравець отримала шалене задоволення. Адже її Скарлетт – героїня, настрій якої змінюється щотрисекунди.

"У неї трохи зсунутий дах, але я її дуже полюбила", - зізналася зірка "Кварталу 95".

Як Олена рухалася, коли озвучувала мультфільм? Хто її уперше познайомив із жовтопузиками? Чи продовжуватиме Кравець дублювати персонажів? Про це та інше у відео "Сніданку з "1+1".

Олена Кравець зі своїми посіпаками уже сьогодні з'явиться в усіх кінотеатрах країни.