Як живуть учасники "Голосу країни" після завершення шоу

Як живуть учасники "Голосу країни" після завершення шоу

Цієї суботи й неділі у Києві відбудеться відкритий кастинг на проект "Голос країни"

Поделиться:

Цієї суботи й неділі у Києві відбудеться відкритий кастинг на проект "Голос країни", який подарував нашому народові десятки талантів. Перед стартом п'ятого сезону вокального шоу журналісти газети "Сегодня" з'ясували, над чим зараз працюють і якими своїми досягненнями пишаються яскраві учасники попередніх сезонів.

Так, переможець першого "Голосу" Іван Ганзера уже встиг стати батьком і спробував себе в політиці. Тріумфаторка третього сезону Анна Ходоровська записала пісню на слова легендарної Ліни Костенко і підкорила Говерлу. Переможець "Голосу країни. Перезавантаження" Ігор Грохоцький заспівав на ювілейному концерті "Океану Ельзи", а фіналіст цього ж сезону В'ячеслав Рибіков посів третє місце на міжнародному пісенному конкурсі "Нова хвиля".

Детальніше про творчі й особисті звершення вихідців вокального шоу "1+1" дізнавайтеся з перших вуст.

Іван Ганзера, 26 років

"Найголовніша подія, яка відбулася в моєму житті після перемоги в "Голосі країни" - народження донечки Софії. Також я випустив перший сольний альбом і навіть готувався до випуску другої платівки, але через події в країні цю затію довелося відкласти. Також я балотувався до Ради під четвертим номером від Радикальної партії Олега Ляшка, але не пройшов.  Цього року від політики відмовився".

Ангеліна Моняк, 23 роки

"Мене часто запрошують виступати на концертах. Ще я працювала на одному з українських каналів - вела прогноз погоди і передачу про життя знаменитостей. Зараз сконцентрована на музиці, навчаюся в Київській музичній академії ім.Чайковського, а потім планую виїхати з України - мені надійшла хороша пропозиція, але поки розповідати про неї не буду".

Анна Ходоровська, 21 рік

"Я записала патріотичний трек на слова легендарної Ліни Костенко "Квіти" (композитор Руслан Квінта), причому з особистого дозволу поетеси. Однією з головних перемог останнього часу для мене було підкорення Говерли".

Назар Савко, 35 років

"Зі струнним квартетом "Рококо" ми зробили спільний концерт "Спогади", який презентували у Львівській філармонії. Зараз готується до випуску мій акустичний альбом з 10 пісень. Слова і музика - авторські, я працював над цим матеріалом протягом 10 років. Ще в Інтернеті можна знайти мою збірку фотовіршів. Я сам вигадав такий проект і вже понад два роки його реалізовую".

Отар Немсадзе, 24 роки

"Я переїхав до Грузії і працюю над декількома проектами: активно пишу пісні і знімаю кліп. Найважливішою подією цього літа для мене стало створення сім'ї. Ми з дружиною трохи пізніше плануємо переїхати до Києва".

Ігор Грохоцький, 21 рік

"Усього за тиждень після перемоги в "Голосі країни" я виступив на ювілейному концерті "ОЕ" у Харкові і в Києві. Зараз активно працюю над музичним репертуаром. А з нового досвіду – постав на обкладинці глянцевого журналу".

Меггі Гогітідзе, 24 роки

"Відразу після фіналу проекту я в Києві народила доньку, а влітку ми з чоловіком Датуною і моєю дівчинкою Сідонією повернулися до Грузії. І тут я уже встигла дати три великих концерти. Зараз готуюся до участі у вокальному грузинському тб-проекті, на якому зможу виконувати свої авторські пісні. Найближчим часом планую записати українсько- грузинську пісню - вже є кілька ідей для кліпу. Незабаром планую до Києва в гості".

Марлен Карімов, 24 роки

"Моя пісня "Океани "звучить на 30 радіостанціях, ми зняли кліп, працюємо над альбомом. Головною подією цієї осені стало запрошення Ані Лорак виступити з сольним номером на її концертах 17 і 18-го жовтня у Палаці "Україна". Це неймовірна відповідальність".

Змініть своє життя і ви - приходьте на відкритий кастинг "Голосу країни" 27 і 28-го вересня.

Команда вокального шоу чекає на вас за адресою:

Київ, ВДНГ, Проспект Глушкова, 1, павільйон 12.

Станція метро "Виставковий центр".

Тривалість реєстрації: з 10 до 16:00.

Телефон для довідок: 0673347851

Із собою мати:

1. Копію паспорта та ідентифікаційний код

 2. Мінімум три мінусові фонограми(українська, російська й іноземною мовою), усі фонограми на одному носії (флеш-накопичувач або CD диск).