Як знімали промо "Маленьких гігантів" (ВІДЕО)

Як знімали промо "Маленьких гігантів" (ВІДЕО)

Нещодавно в ефірі "1+1" з'явився яскравий проморолик "Маленьких гігантів"

Поделиться:

Нещодавно в ефірі "1+1" з'явився яскравий і дуже милий проморолик "Маленьких гігантів" - дитячого проекту, який стартує на каналі уже 11 жовтня.

У цьому відео учасники на чолі з малим харизматичним режисером готуються до старту зйомок, метушаться й шукають ведучу, без якої ефір неможливий. До речі, Катя Осадча – стала єдиною дорослою у промо. І зізналася, що справді щаслива працювати в дитячому і дуже талановитиму царстві. Адже навіть під час роботи над виснажливим промо малеча не припиняла вражати професійністю.

Кожен бездоганно впорався із своєю роллю і допоміг режисеру Олегу Боднарчуку впоратися із надскладним завданням – зняти відео одним кадром.

"Нам знадобилося два дні. Спочатку величезна кількість репетицій, потім запис. Зняти ролик одним кадром навіть із дорослими вдається не завжди", - розповіла Катя Осадча і наголосила, що діти працювали, як єдиний механізм. І це попри всі труднощі й курйози на зйомках.

"Ламалася техніка. Десь були неготові якісь елементи декорацій. Втомлені оператори могли не завжди зробити все правильно у якомусь дублі, але діти виконували все", - сказав режисер відео Олег Боднарчук.

Що насправді відбувалося залаштунками унікального мімімішного промо, дивіться у відео онлайн: