Янукович поговорив з генпрокурором про звільнення затриманих - "ТСН. Особливе"

Янукович поговорив з генпрокурором про звільнення затриманих - "ТСН. Особливе"

"Я мав розмову з генпрокурором і звернувся до нього з проханням відпустити, де є можливість – звільнити частину людей", - сказав президент Віктор Янукович своїм попередникам.

Поделиться:

Президент Віктор Янукович звернувся до гепрокурора з прохання відпустити людей, затриманих через акції протесту на Майдані. Про це він сказав своїм попередникам - Леоніду Кравчуку, Леоніду Кучмі та Вікторові Ющенку - під час зустрічі за круглим столом, повідомляє "ТСН. Особливе".

Янукович припускає, що питання зі звільненням затриманих буде вирішуватися сьогодні.

"Я мав розмову з генпрокурором і звернувся до нього з проханням відпустити, де є можливість – звільнити частину людей. Думаю, що питання буде вирішуватися сьогодні", - сказав Віктор Янукович.

Одразу після зустрічі президентів стартував загальнонаціональний круглий стіл у палаці "Україна".

"Круглим столом його назвати важко, - повідомив з місця подій кореспондент ТСН у прямому ефірі. - Звівся він до того, що Леонід Кравчук просто доповів інформацію із зустрічі президентів".

На цей круглий стіл прийшли лідери фракцій Партії регіонів та КПУ, кілька представників уряду. Третина столу була порожня, тому що не з'явилися лідери опозиційних партій. Були лише двоє активістів Євромайдану.

Організатори круглого столу пояснили, що він організовувався поспіхом і не всіх встигли запросити.

Круглий стіл вирішили перенести на завтра, 11 грудня.