Євген Кошовий: Ні, пацани, я зможу!

Євген Кошовий: Ні, пацани, я зможу!

Доля Євгена Кошового на "Вишці" схвилювала всю країну. Бажання шоумена підкорити нові висоти на шоу каналу 1+1 "Вишка" завершилося для Євгенія проблемами зі спиною

Поделиться:

Доля Євгена Кошового на "Вишці" схвилювала всю країну. Бажання шоумена підкорити нові висоти на спортивно-розважальному шоу каналу 1+1 "Вишка" завершилося для Євгенія проблемами зі спиною і відвідинами лікаря.

З першого тренування Женя показав, що він здібний учень. Спорт - штука серйозна, і підхід до всіх без винятку учасникам "Вишки" теж серйозний. Але навіть при ретельному контролі з боку тренерів Женя не уникнув помилки.

Поки результат обстеження Кошового показав, що артистові необхідний спокій і сімейний затишок. Але Кошовий рветься в бій, вірніше на "Вишку". Лікарі і тренери зайняли кругову оборону. Поки протистояння триває, всі учасники "Кварталу" зголосилися підтримати колегу. Хто з них готовий приступити до тренувань, щоб підстрахувати Женю, поки невідомо. Та й чи дозволять судді - комусь замінити Женю - теж не факт. Поки що всі актори 95 кварталу щиро вірять, що Кошовий встигне відновитися до початку шоу і готові його підтримати. Знаючи, наскільки дружні "квартальщики", можна припустити, що вони в повному складі вже запасаються купальними костюмами, кремами від засмаги і пишуть сюжети про підкорення десятіметровок для наступних випусків шоу "Квартал 95".