Євробачення 2016: стали відомі подробиці Національного відбору

Євробачення 2016: стали відомі подробиці Національного відбору

Хто представлятиме Україну на Євробаченні 2016, стане відомо 21 лютого.

Поделиться:

Хто представлятиме Україну на Євробаченні 2016, стане відомо 21 лютого. У цьому році на пісенний конкурс, який відбудеться у Стокголмі, окрім новачків зібралося багато досвідчених артистів.

Відбір на Євробачення 2016 в самому розпалі та вже є головні претенденти на перемогу.

Звичайно, організатори Національного відбору зберігають інтригу, але все ж імена деяких зіркових учасників стали відомі.  Серед них - екс-учасниця проекту 1+1 Голос країни Тоня Матвієнко, яка днями стала мамою. 

"Є сили і бажання! Є пісня. Незалежно від того, що я стала мамою і зараз дуже багато часу присвячую дитині, це  не відбилося на моєму бажанні брати участь",  - прокоментувала Тоня Матвієнко.

А раніше зірка розповідала, як з'явилося рішення взяти участь у конкурсі Євробачення 2016: "Не заперечую, що я мріяла представляти Україну на Євробаченні. Але не знала, коли буде така нагода. Повідомлення Руслани Лижичко у ЗМІ, підтримка людей і умови, які дають можливість потрапити на цей конкурс, підштовхнули мене діяти...Вдячна за довіру!".

Також про своє бажання брати участь у конкурсі від України заявила Анастасія Приходько, яка у 2009 році представляла на конкурсі Росію. До речі, саме за неї буде вболівати ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька та її чоловік Влад Кочатков. 

Спробувати щастя ще раз вирішили і дівчата з гурту "НеАнгели". У 2013 році Віка і Слава вже брали участь у відборі на "Євробачення", але перемогти їм не вдалося.

Читайте також: Слава із дуету НеАнгели народила дівчинку

Ще одна відома співачка та волонтер Світлана Тарабарова, розцінює свою участь у "Євробаченні" як можливість розповісти про те, що відбувається в нашій країні.

"Пісня, з якою я подала заявку, присвячена нашим захисникам. А присутність Костянтина Меладзе дає мені впевненість в об'єктивності журі", - прокоментувала Світлана Тарабарова свою участь у Євробачені 2016. 

Член жюрі та продюсер Національного відбору Костянтин Меладзе особисто переглянув 1500 заявок і запросив на повторне прослуховування близько 60 осіб.

Євробачення - це щорічний пісенний конкурс, що проводиться з 1956 року між країнами-членами Європейської Мовної Спілки. Кожна країна надсилає одну пісню, яка буде представляти іі в конкурсі. Є правило, яке забороняє надсилати пісні що були випущені більше ніж за визначений період часу до початку конкурсу. Мета цього правила — забезпечити участь в конкурсі тільки нових пісень, а не вже добре відомих хітів.

Новости по теме