Юлія Бориско адресувала листа українським захисникам

Юлія Бориско адресувала листа українським захисникам

Ведуча висловила щире захоплення нашим військом і зізналася, як подумки зводить над ним щит.

Поделиться:

Ведуча нічних випусків "ТСН" Юлія Бориско глибоко шанує подвиг кожного українського воїна, якого любов до батьківщини привела на фронт. Хоробрих захисників телезірка вважає переможцями і вірить, що їхні життя пильно оберігає Бог.

На шпальтах видання "Україна єдина" Бориско висловила щире захоплення нашим військом і зізналася, як подумки зводить над ним щит.

"Рідні наші озброєні янголи!

Мене огортає ніжністю і вдячністю щоразу, коли думаю про вашу відвагу і жертовність. Дякую! Всім разом і кожному окремо —дякую! Дякую за вчинок! Дякую за захист! Дякую за свободу і шанс на зміни! Дякую! Скільки це слово не повторюй, воно не здатне вмістити всієї глибини захоплення і шани, що ми в ТСН відчуваємо, розповідаючи про ваші подвиги. Найбільшим з них я вважаю безумовну щиру любов, яка всупереч інстинкту самозбереження привела вас на фронт. Впевнена, ви це зробили передусім з любові до України, а не з ненависті до ворогів. Ви — захисники, а не нападники, а отже, з вами Бог і його світле військо. Я не вірю у сліпу кулю — без Божої волі жодна волосина не впаде з голови. Втім, я вірю у вас. Для мене ви вже переможці, чим би не закінчилася ця війна. Ви подолали страх у собі і засіяли наші серця надією. Хай Бог приготує вам довге і щасливе життя! А ми всі допоможемо вам знайти себе після того диявольського місива.

Щодня у вільну хвилинку я подумки створюю над вами веселку, загортаю вас у захисне біле або золоте сяйво, а поруч з вами уявляю архангела Михаїла. Проста магія позитивних думок швидше розсіє темряву важких часів.

Нехай з вами буде Сила, ймення якій Любов!"